Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.  


Ingrediënten: Geitenkaas uit de oven met broccoli en noten. Uit Tip-culinair
 

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200 gr. C. Penne in ruim water met zout en 1 el olie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking beetgaar koken. Penne laten uitlekken en in ovenschaal overdoen. Intussen broccoli in ruim kokend water met zout in ca. 3 min. beetgaar koken, onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Broccoli, walnoten en geitenkaas over penne verdelen. Gerecht midden in oven ca. 15 min. verwarmen en geitenkaas iets laten smelten.

Geef er een salade naar keuze bij. (zie salades )


Plaats een reactie ...

Reageer op "Broccoli met geitenkaas"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>