Geperste groentesappen , liefst melkzuur gefermenteerd, bv. wortelsap, bietensap. Kant en klaar verkrijgbaar in supermarkten en natuurwinkels, maar natuurlijk ook zelf te persen.
Fruitsappen. Liefst aangelengd met water omdat vers geperst fruitsap, behalve citroenen, gemiddeld 15% suiker bevatten. Volgens Houtsmuller wordt deze suiker na het drinken binnen 15 minuten in de lever omgezet in verzadigd vet. Dat wordt opgeslagen en 's nachts aangeboden aan de lichaamscellen, dus ook aan de kankercellen. (zie Boek Houtsmuller 'Voeding als sterk wapen tegen kanker" blz. 47).
Groene thee (mag ook zwarte, maar groene is beter) in combinatie met zoethoutthee bv. en waar nodig een kop koffie (koffie zonder cafeïne niet). (Cafeïne is anti-oxidant volgens Houtsmuller/Valstar)
Karnemelk, vifit, biogarde, maar geen melk (teveel vet)

 


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Drinken"

  • Frank Janssen :
    Persoonlijk denk ik dat er betere dieeten zijn ter preventie van kanker zonder zuivel, gluten en suikers. Bijv. Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman. Is echt een eyeopener en bij mij werkt het !

Gerelateerde artikelen