• Voeding en voedingsstoffen en effect bij darmkanker: Rood vlees en bewerkt vlees vergroot kans op maag- en darmkanker en spijsverteringskanker met 35% , aldus grote epidemologische Europese studie onder 500.000 volwassenen over periode van 10 jaar. Zie onder preventie van kanker en dan onder darmkanker in alfabetische lijst
  •  


    Plaats een reactie ...

    Reageer op "Rood vlees en bewerkt vlees vergroot kans op maag- en darmkanker en spijsverteringskanker met 35 procent. Aldus grote epidemologische Europese studie onder 500.000 volwassenen over periode van 10 jaar."


    Gerelateerde artikelen
     

    Gerelateerde artikelen

    Studiepublicaties van voeding, >> Arginine aanvullend op enterale >> Arginine plus omega-3-vetzuren >> Broccoli en broccolispruiten >> Chinese kruiden: Behandeling >> Chinese kruiden en effect >> Cranberrysap remt groei en >> Hyperthermie en chemo tijdens >> Lentinan, een paddenstoelextract >> Lentinan (Shitake) geeft uitstekende >>