21 april 2017: lees ook dit artikel: 

http://kanker-actueel.nl/NL/haip-hepatic-arterial-infusion-pump-chemo-embolisatie-via-in-lever-geplaatste-pomp-verlengt-leven-van-patienten-met-darmkamker-met-uitzaaiingen-in-de-lever-mediaan-met-2-jaar.html

17 februari 2012:

Wie denkt in aanmerking te komen voor een behandeling met TACE - Trans Arteriële Chemo Embolisatie voor levertumoren, ook vanuit andere vormen van kanker dan primaire leverkanker  en darmkanker, waaronder borstkanker, eierstokkanker, longkanker enz. kan daar nu ook voor terecht in Nederland. Dat kon altijd al wel, maar meestal werden die mensen afgewezen. Maar ik heb vier weken geleden op verzoek van een arts - radioloog, een RFA behandeling bij mogen wonen in een academisch ziekenhuis en deze arts toonde zich bereid om patiënten die denken in aanmerking te komen voor TACE - Trans Arteriële Chemo Embolisatie en RFA - Radio Frequency Ablation of beiden serieus een consult aan te bieden. Hij vertelde mij dat wat dr. Vogl aanbiedt zij ook aan kunnen bieden, maar dan wordt het vergoed als het via de oncoloog gaat. Het VUmc is dat ziekenhuis waar deze radioloog dr. Martijn Meyerink werkt.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Algemeen: TACE - Trans Arteriele Chemo Embolisatie voor levertumoren van andere vormen van kanker dan darmkanker nu ook in Nederland mogelijk"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Opereren zonder snijden met >>