FAG - Veel gestelde vragen
 
Onder de vraag sitehulp kunt u lezen hoe u op www.kanker-actueel.nl  kunt zoeken naar specifieke informatie via bv. sleutelwoorden in de titel of in het artikel zelf.
Ervaringen van kankerpatiënten met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn op onze website ook een aantal video's van ervaringen van kankerpatienten met complementaire aanpak te zien.

Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een al of niet anonieme donatie. Elk bedrag is welkom hoe klein ook. Klik hier als u ons wilt helpen kanker-actueel online te houden. Wij zijn een ANBI organisatie dus uw donatie is aftrekbaar voor de belasting.
Bij de meeste vragen en artikelen kunt u ook uw mening, een reactie of opmerking of aanvullende informatie op betreffend artikel geven.

Nieuwe vragen kunt u sturen aan redactie@kanker-actueel.nl en zal door de webmaster na beoordeling worden geplaatst met reactie mogelijkheid. Onzinnige, niet terzake of reclame reacties worden verwijderd. Bij herhaling van onwenselijke reacties zal de indiener worden geblokkeerd.


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> Vergroot deodorant de kans >> Wat is nu eigenlijk het verschil >> Deelnemers gevraagd voor laagdrempelig >> Waar moet je op letten bij >> Waar in Europa wordt nog meer >> Mijn ervaringen met dr. Robert >> Is stopzetting van bepaalde >> Wat is nanothermia (= een >>