5 november 2018: Zijn er mensen die naar onderstaand borstkankersymposium geweest zijn en daarover hier iets zouden willen schrijven? Of onder dit artikel of via onze mail?

25 september 2018. Bron: Borstkankersymposium

Wie het programma bekijkt presenteren de organisatoren van het borstkankersymposium een heel interessant programma dit jaar op het borstkankersymposium 2018. Alles in het teken van de borstkankerpatiënt zelf. Ik hoef niets toe te voegen aan onderstaand bericht denk ik. 


Word jij gehoord?

Gehoord worden

Wat haal jij uit je rugzak?

Na een heftige periode zoals de behandeling van borstkanker, is je rugzak meer dan gevuld. Niet alleen met nare dingen, ook met goede momenten, waardevolle herinneringen. Tijdens het borstkankersymposium kun je met andere mannen en vrouwen hier over praten, elkaar helpen met ervaringen, tips geven.  Misschien is je rugzak aan het einde van de dag iets minder vol of aangevuld met bruikbare kennis om verder te gaan.

6 oktober 2018 vindt de vierde editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar zijn we te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Gehoord worden’. Gehoord worden als patiënt, als partner, als moeder, vader, als werknemer. Vorig jaar door de deelnemers in de enquete aangegeven als het thema voor dit jaar. Ook dit jaar weer met een aantal bekende thema’s zoals vermoeidheid en cognitieve problemen. Naast extra aandacht voor de consequenties van borstkanker voor het gezin dit jaar wederom 6 verschillende rondetafelsessie over Kanker en Arbeid.

Gehoord worden door je zorgverleners is een vereiste om te kunnen beslissen over je behandeling.  Gehoord worden door je werkgever, je collega’s, je bedrijfsarts is net zo belangrijk. Daarom besteden we ook dit jaar weer volop aandacht aan waar je als werknemer tegen aan loopt als je de diagnose kanker krijgt.  Werken na kanker geeft weer structuur aan je leven maar kan tegelijkertijd confronterend zijn. Gaat het niet allemaal veel te snel? Houden ze wel voldoende rekening met me?  Deze ronde tafelsessies geven handvaten bij het hervatten van werk tijdens en na de medische behandelingen. Bekijk ook even in een oogopslag de verschillende sessies.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkankersymposium 2018 staat in het teken van gehoord worden met interessante workshops en veel meer. 6 oktober 2018. Lokatie: Landgoed Zonheuvel te Doorn"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

NPN symposium: Gezondheidswinst >> Borstkankersymposium 2018 >> Het project 'Vereeuwigd' biedt >>