17 oktober 2019:

Van het Louis Bolk Instituut kreeg ik deze oproep. Ik denk dat veel artsen en therapeuten hierin geinteresseerd zullen zijn. Als burger / patient kunt u ook hun vragenlijst invullen, zie verderop in dit bericht:

Leefstijlgeneeskunde: toekomst of realiteit?
- Vervolg op de Kennissynthese 'Voeding als behandeling van chronische ziekten'
 
Op 11 februari 2020 organiseert het Louis Bolk Instituut een Expertmeeting over Leefstijlgeneeskunde in de praktijk. Tijdens deze dag gaan we met verschillende stakeholders in kaart brengen wat er nodig is om de leefstijlgeneeskunde binnen 1-2 jaar een vaste plek te geven in de reguliere geneeskunde. Hierbij willen we concrete aanknopingspunten identificeren voor verder onderzoek zodat we deze kunnen aanbieden aan de minister/staatsecretaris.
 
Als u bij de Expertmeeting aanwezig wilt zijn, kunt u dit aan het einde van de vragenlijst aangeven. We zullen op basis van deze aanmeldingen een selectie maken zodat we op 11 februari a.s. een goede mix van stakeholders hebben en een tevens werkbare groepsgrootte.
 
U bent ook van harte welkom deze vragenlijst in uw netwerk te verspreiden, hoe meer respons, hoe beter beeld we krijgen wat er nodig is om leefstijlgeneeskunde te implementeren in Nederland. Dit is de link naar de vragenlijst voor zorgverleners: Vragenlijst_leefstijlgeneeskunde_zorgverleners
 
Indien u werkt met patiënten met een chronische aandoening, willen wij u vragen om deze vragenlijst met hen te delen. Dit is de link naar de vragenlijst voor patiënten Vragenlijst_leefstijlgeneeskunde_patienten
 
Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5-10 minuten. Indien u contact wenst op te nemen met de onderzoeker om dit onderzoek te bespreken of als u de resultaten van deze studie wilt ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar g.pot@louisbolk.nl .
 
Bij voorbaat veel dank voor uw tijd en moeite.
 
 
Met vriendelijke groet,
Gerda Pot, onderzoeker voeding & gezondheid bij het Louis Bolk instituut
 
Mede namens,
Inge Visser, student-onderzoeker Geneeskunde VUmc
 
 
 
cid:image002.png@01D4450D.D0A3BCB0
 
Kosterijland 3-5 | 3981 AJ  Bunnik | T. +31 343-523.860 | M. +31 6-1513 4931

Plaats een reactie ...

Reageer op "Leefstijlgeneeskunde: toekomst of realiteit? - 11 februari 2020 organiseert het Louis Bolk Instituut een Expertmeeting over Leefstijlgeneeskunde in de praktijk"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Leven met kanker Online symposium >> Digital Food Conference 24 >> Leefstijlgeneeskunde: toekomst >> Natuurapotheek biedt basiscursus >> Verhoogd PSA, Wat nu? Op weg >> Het O²PZ symposium 'Palliatieve >> Kan een bepaald dieet een >> Mobiel Zorglab ROC Midden >> Simonton Intensive Seminar >> Het project 'Vereeuwigd' biedt >>