14 juni 2020:

Missschien een aardige tip. Klik op online Symposium voor de verdere informatie of klik onderaan op de aanmeldingslink:

Leven met kanker

Online symposium

Kanker is van ons allemaal. Van jong tot oud – iedereen kan het krijgen. Vaak gaat alle aandacht uit naar het bestrijden van de tumor. Begrijpelijk, maar toch is dat slechts een deel van het verhaal. Want hoe vertel je je kind bijvoorbeeld dat je doodgaat? Ook als de tumor verdwijnt, zijn de gevolgen soms blijvend. Patiënten weten soms niet hoe ze hun leven na de behandeling vorm moeten geven. En wat is de impact op naasten?

Voor het thema ‘Leven met kanker’ verdiepten we ons in de psychosociale aspecten van kanker. We spraken met zorgverleners en wetenschappers, patiënten en hun naasten. Het idee voor dit thema werd opgeworpen door onze voormalige hoofdredacteur Sanne Deurloo die in 2019 overleed aan borstkanker. ‘Leven met kanker’ is ter nagedachtenis aan haar.

Op 29 juni lanceren we ons thema met een online symposium waarin verschillende experts op het thema ingaan en waarbij er ruimte is voor vragen uit het publiek.

Hier aan te melden: 

https://ncwt.wufoo.com/forms/qr70tzr0016x7q/


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Leven met kanker Online symposium >> Digital Food Conference 24 >> Leefstijlgeneeskunde: toekomst >> Natuurapotheek biedt basiscursus >> Verhoogd PSA, Wat nu? Op weg >> Het O²PZ symposium 'Palliatieve >> Kan een bepaald dieet een >> Mobiel Zorglab ROC Midden >> Simonton Intensive Seminar >> Het project 'Vereeuwigd' biedt >>