Helpt U ons aan 500 donateurs?

Steun ons als u ons werk waardeert via een donatie op RABO 37.29.31.138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Terneuzen.
Onze IBANcode is NL79 RABO 0372 9311 38 om kanker-actueel online te houden

Update van artikelen 31 mei 2018: met belangrijke abstracten gerelateerd aan verschillende vormen van kanker (zie gerelateerde artikelen):

ASCO 2018

Omdat ik alles in mijn eentje doe inhoudelijk gezien, kom ik steeds meer tijd tekort om belangrijke studiepublicaties te plaatsen.

Hier start ik een lijst van recente studiepublicaties (zie gerelateerde artikelen) die naar mijn mening van belang zijn om te weten maar ik simpelweg tijd tekort kom om die ook allemaal te bewerken en de belangrijkste punten eruit te vertalen.  

Wie zich geroepen voelt om een artikel aan de hand van een artikel te schrijven is welkom om contact met mij op te nemen: redactie@kanker-actueel.nl  t.a.v. Kees.

Hier een aantal studies in willekeurige volgorde die de moeite waard zijn te lezen als het past bij uw vorm van kanker. Klik op de link om naar het artikel of studierapport te gaan. Er volgen er nog meer komende weken maar dit is een begin.

Zie verder onze nieuwsbrieven voor studiepublicaties waar ik wel meer aandacht aan heb gegeven en op onze website gepubliceerd.

Zie in gerelateerde artikelen voor de update van studies / artikelen


Plaats een reactie ...

Reageer op "Recente belangrijke studiepublicaties uit de reguliere oncologie voor verschillende vormen van kanker inclusief studies met immuuntherapie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

De gezondheidsbevorderende >> Kanker zonder primaire oorsprong >> Gerichte behandelingen met >> Irina Kareva gebruikt wiskundige >> Hormoontherapie om bijwerkingen >> Een petscan met Novel 18F-Labeled >> De biologische processen waarom >> Bloedtest via witte bloedcellen >> Het voordeel van immunotherapeutische >> Radiotherapy and MVA-MUC1-IL-2 >>