Bron: www.erfelijkheidinbeeld.nl

Deze website bevat video’s, dvd’s, films en ander beeldmateriaal over erfelijkheid, erfelijke en/of aangeboren aandoeningen en aanverwante onderwerpen. Het doel van deze site is om beeldmateriaal over de genoemde onderwerpen centraal aan te bieden en algemeen toegankelijk te maken voor mensen met een aandoening, patiëntenorganisaties, medische professionals en andere geïnteresseerden.

Op Internet en bij (patiënten)organisaties is veel beeldmateriaal over erfelijkheid en erfelijke aandoeningen te vinden. Dit beeldmateriaal kreeg een plaats op deze website als het op een eenvoudige manier objectieve informatie geeft over erfelijkheid, erfelijke en/of aangeboren aandoeningen en aanverwante onderwerpen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Erfelijkheid in beeld is een website waar beeldmateriaal (DVD, video, film, enz.) over erfelijke ziektes, waaronder ook erfelijke vormen van kanker en aanverwant nieuws is te bekijken."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Arts en voeding adviseert >> Levernetwerk is nieuwe website >> Antikankerfonds: Belgisch >> Stichting Klachten en Geschillen >> Natuurdietisten Nederland >> RGCC groep levert via complementair >> Pijn en kanker: een interessante >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Infolijn Alternatieve geneeswijzen: >>