Hier het verhaal van Kees, die in 1996 te horen kreeg dat hij een ongeneeslijke vorm van mond- en keelkanker en tongkanker had. Toch overleefde Kees, zie in gerelateerde artikelen het verloop van zijn ziekte en klik op onderstaande link voor de documentaire Zo Nodig Dwars over o.a. Kees zijn ziekte en hoe hij die overwon. Uitgezonden bij RTL4 en deze documentaire stond aan de basis van de website kanker-actueel.

Zo Nodig Dwars is nu ook online op een smartphone te zien. Ga daarvoor naar You Tube: 

https://youtu.be/oAiNmanRwTw

The Will to Live:

https://youtu.be/okUwzcoQ5fE

5 juni 2018: Op 25 mei 2018 zijn Liza en Ramon getrouwd. Hier stonden een paar foto's van het bruidspaar en Ruben en een trotse vader met dochter. Maar ik heb deze uit privacy overwegingen verwijderd. Hier wel een foto van mezelf van mijn laatste vakantie:

Kees in Boca de Zuma 2018

30 juli 2017 is Ruben geboren, een gezonde zoon voor Liza

Zo nodig Dwars, een documentaire over de zoektocht van drie kankerpatiënten, Antoon, Shifra en Kees die ongeneeslijk werden verklaard. Shifra overleed helaas november 2001, maar met Antoon en Kees gaat het nog steeds heel erg goed. Lees hier over waarom en achtergrond van Zo Nodig Dwars, twee keer uitgezonden via RTL-4 en RTL-5 en ook eind 2003 op de Poolse televisie uitgezonden onder de Engelse titel The Will to Live.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Mond- en keelkanker: ervaringsverhaal Kees Braam"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Ervaringsverhaal van Kees >> SPKS publiceert in Doorgang >> Ik ben nu 21 jaar genezen >> Citaat uit rapport >> De diagnose >> De eerste chemokuren >> Mijn dagelijkse supplementen >> Het eerste resultaat >> Bestraling >> Ghana >>