Tijdens de periode waarin ik streed tegen mijn kanker - zie medisch dossier Kees - heb ik veel gehad aan twee cursussen Healing met meditatietechnieken aan het CICO in Utrecht. Zij bestaan dit jaar 13 jaar en vieren dat met een open dag op 31 augustus 2003. Hier het volledige adres voor informatie enz. 

CICO - College voor Healing en Reading

Muntkade 11

3531 AK Utrecht

Tel? 030-2963001 Fax: 030-2965145 

e-mail: info@cico.nl Website: www.cico.nl 

CICO - College voor Healing en Reading wil mensen stimuleren en ondersteunen om vanuit hun capaciteiten en heelheid een geïnspireerd leven te leiden. Sinds 1990 biedt CICO cursussen, opleidingen en diensten op het gebied van Healing, Reading en zelfontplooiïng. In hun activiteiten zegt CICO mensen de mogelijkheid te geven hun intuïtie te ontwikkelen en zichzelf en hun omgeving helder en bewust waar te nemen. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "CICO - College voor Healing en Reading - o.a. cursussen voor meditatietechnieken enz. "


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Arts en voeding adviseert >> Levernetwerk is nieuwe website >> Antikankerfonds: Belgisch >> Stichting Klachten en Geschillen >> Natuurdietisten Nederland >> RGCC groep levert via complementair >> Pijn en kanker: een interessante >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Infolijn Alternatieve geneeswijzen: >>