Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een al of niet anonieme donatie. Elk bedrag is welkom hoe klein ook. Klik hier als u ons wilt helpen kanker-actueel online te houden. Wij zijn een ANBI organisatie dus uw donatie is aftrekbaar voor de belasting. U kunt natuurljik altijd een factuur of betalingsbewijs krijgen.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Op 21 januari 2014 hebben we deze oproep gedaan om samen met u dit te bewerkstelligen: 

STA OP TEGEN KANKER. Steun kanker-actueel voor meer wetenschappelijk onderzoek naar niet-toxische middelen en behandelingen

We vragen zoals bij zoveel initiatieven ook om sponsors en financiële ondersteuning voor het in stand houden van deze site. Persoonlijk vind ik het moeilijk om geld en hulp te vragen voor hulp aan mensen die worstelen met een levensbedreigende ziekte. die ik ook zelf heb ervaren. Ik voel me altijd zo'n bedelaar, afhankelijk ook. Maar we merken de laatste jaren om deze site actueel en interessant te maken en houden dat dat heel veel tijd en dus geld kost. Een website als kanker-actueel bijhouden is inmiddels in principe het vrijwilligerswerk ontgroeid. Dagelijks besteed ik al mijn beschikbare tijd aan kanker-actueel. Anderen doen dit nog steeds vrijwillig. Op dit moment komen er gemiddeld per dag duizenden unieke bezoekers en worden elke maand meer dan een miljoen keer artikelen aangeklikt. Er zijn dagelijks veel mailtjes en soms telefoontjes om te beantwoorden. Ik ben dan ook dankbaar voor de hulp, zowel financieel als inhoudelijk, die ik als webmaster afgelopen jaren van enkele mensen heb gekregen. Zij deden en doen dit volkomen belangeloos. Zo stond en sta ik er niet alleen voor. 

Maar we willen verder. De site up-to-date houden en verbeteren in navigatie zodat u als bezoeker nog gemakkelijker aan uw informatie kunt komen. En als het kan ook eens artsen, deskundigen uitnodigen een artikel te schrijven voor de site, voor u als bezoeker, al of niet kankerpatiënt enz. Hulp, liefst betaald, ook voor mij als webmaster. En daarvoor hebben we in 2000 de Stichting 'Gezondheid Actueel' opgericht. (zie doel Stichting)

Voor het halen van onze doelstellingen en het continueren van deze site vragen we dus uw financiële steun. U kunt online doneren door hier of op het IDEAL plaatje onderaan de balk te klikken.  Iedereen kan daar, al of niet anoniem, een willekeurig bedrag doneren. Elke bijdrage, hoe klein ook, is welkom. 

Of misschien wilt u ook sponsor worden met uw bedrijf of organisatie? En met uw logo opgenomen worden in onze advertentie caroussel rechts op de pagina?
Verdere informatie over mogelijke sponsoring c.q. advertenties en de prijs daarvan kunt u krijgen van onze penningmeester. Stuur dan een mailtje naar redactie@kanker-actueel.nl

We gebruiken alle geld voor het up-to-date houden van de site en het directe contact met onze bezoekers. Zoals, het gedeeltelijk betalen van de werkzaamheden van de webmaster. Het aanwezig zijn op conferenties, lezingen enz. in binnen- en soms ook buitenland die te maken hebben met actuele ontwikkelingen en voorlichting aan kankerpatiënten en/of artsen en verpleegkundigen. En ook het informeren van de politiek en media of meedoen aan discussies op internet.

Al uw geld komt dus direct en indirect ten goede aan de mensen die met kanker worstelen en elke euro helpt om deze site in stand te houden. 

Onze rekening: IBAN NL79 RABO 0372931138 ten name van Stichting  Gezondheid Actueel


Onze voorkeur gaat uit naar betaling met iDEAL

Gerelateerde artikelen