2 februari 2019: Van 19 t/m 24 maart organiseert het Simonton Center Europe weer een seminar. 

Wie zich in wil schrijven of meer infrmatie wilt kan dat lezen op deze websitepagina van het Simonton Center Europe

De Simonton methode is een programma voor mensen die met de diagnose kanker of een andere ernstige ziekte geconfronteerd worden en voor degenen die hen ondersteunen. 

De Simonton methode is een effectief bewezen trainingsprogramma voor versterking van de ‘zelfhelende krachten’. Het biedt steun voor mensen die naast of na hun behandelingen zelf iets willen doen om hun genezingsproces te ondersteunen en de werkzaamheid van hun behandelingen te optimaliseren. 

Bij veel mensen veroorzaakt de diagnose kanker een schokreactie; veel mensen zijn wanhopig of hulpeloos, anderen blijven nuchter en helder, weer anderen laten het hoofd hangen, worden woedend of zeer strijdlustig.

Velen hebben het volste vertrouwen in de behandelende artsen, anderen voelen zich machteloos en overgeleverd. Alhoewel de mensen ogenschijnlijk verschillend reageren is het toch voor de meesten zo dat op vanaf het moment van ‘de diagnose kanker’ dit als thema in het eigen leven en in het leven van de mensen om hen heen centraal komt te staan. Het gewone leven staat plotseling stil en men wordt geconfronteerd met zaken waar men over het algemeen totaal niet op voorbereid is. 

Veel mensen voelen zich overweldigd door  behandelprotocollen van artsen en de vele vragen die daardoor opgeroepen worden zoals “Ik moet beslissingen nemen over zaken waar ik totaal geen verstand heb, over de gevolgen die dat voor mij en mijn leven zal hebben. Ik weet ook helemaal niet of er andere mogelijkheden zijn. Moet ik me aan behandelingen onderwerpen die bij mij schrik en angst veroorzaken?>>>>>>>>>lees verder 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Simonton Intensive Seminar 24. maart - 29. maart 2019, Bad-Zwesten bij Kassel, Duitsland"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Leven met kanker Online symposium >> Digital Food Conference 24 >> Leefstijlgeneeskunde: toekomst >> Natuurapotheek biedt basiscursus >> Verhoogd PSA, Wat nu? Op weg >> Het O²PZ symposium 'Palliatieve >> Kan een bepaald dieet een >> Mobiel Zorglab ROC Midden >> Simonton Intensive Seminar >> Het project 'Vereeuwigd' biedt >>