Artikelen over preventieve effect van voeding en voedingsstoffen in het voorkomen van kanker. Hier een aantal artikelen met een algemeen karakter bij elkaar geplaatst, zie gerelateerde artikelen.

5 januari 2015: Aparte lijsten van therapeutische studies uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker of naast bestraling of chemo of operatie of stamceltransplantaties c.q. beenmergtransplantaties heb ik uitgesplitst uit de algemene lliteratuurlijst van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar om het u gemakkelijker te maken want de lijst van Valstar is te lang en te onoverzichtelijk geworden naar mijn mening.

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die dus opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. Maar die is nog niet helemaal volledig, maar het einde komt in zicht. Ik hoop eind januari 2016 klaar te zijn met de lijsten.

Hier de lijsten die inmiddels klaar zijn en online gezet.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Algemeen: Voeding en voedingstoffen die een preventief effect hebben om kanker: te voorkomen. Een aantal studies en aanbevelingen bij elkaar gezet."


Gerelateerde artikelen