5 juli 2011: ik ben kanker-actueel aan het herzien. Gaby haar website bestaat nog steeds maar zij overleed in 2008 (zie deze link: http://www.verhalenoverleven.nl/bin/fsm.php?vwr=verhaal&mid=10&vid=65&zoom=no.)

Toch is het de moeite waard om de website van Gaby eens te bezoeken want Gaby vertelt heel openhartig en eerlijk over hoe zij omging met longkanker.

Gaby introduceert haar website en dagboek met de volgende tekst:

HALLO,

Ik ben Gaby de Jong en ben sinds kort gestart met mijn eigen website. Ik ben het nog aan het invullen, dus is ie nog niet helemaal bijgewerkt. Iets over mijzelf.

Sinds juni van dit jaar heb ik te horen gekregen dat ik longkanker heb met uitzaaiingen naar de lymfen tussen mijn longen. Je zult begrijpen dat dit mijn hele leven op z’n kop heeft gezet en mijn manier van leven erg beïnvloedt.
Het leven met kanker, chemotherapie en een toekomstloos bestaan is een diepgaand proces wat ik graag met anderen wil delen. Het leven in het NU is voor mij heel belangrijk geworden. Mijn zus zag dat ik een dagboek bijhield en kwam op het idee om samen met haar collega een website voor mij te maken , waar ik mijn ei op kwijt kon. Voor deze site is er ook een onderhoudssysteem gemaakt door mijn zwager waardoor ik het zelf kan beheren, bijhouden en invullen. Dank jullie drietjes; ik ben er erg blij mee en zal het zeker veel gebruiken zolang als het kan.

Klik hier voor Gaby haar website.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Gaby hield een dagboek bij hoe zij omgaat met haar longkanker. Hier haar introductie en deeplink naar haar website."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Gaby hield een dagboek bij >> Longkanker: niet-klein-cellig: >>