PROSTAATKANKER

Informatie over actuele ontwikkelingen in zowel reguliere als alternatieve en/of aanvullende behandelingen en middelen bij prostaatkanker in alle stadia.

Zie hieronder of hiernaast in gerelateerde artikelen voor artikelen welke we onderverdeeld hebben in overzichtpagina's van algemene informatie, complementaire - aanvullende, niet toxische middelen en behandelingen, regulier, preventie en patiëntenervaringen en ons rapport prostaatkanker-actueel dat we steeds aanpassen aan recente ontwikkelingen.

Het Sint Fransiscus ziekenhuis in Rotterdam staat bekend als het best gespecialiseerde ziekenhuis op het gebied van prostaatkanker.

Sint Franciscus Gasthuis
Kleiweg 500, 3045 PM, Rotterdam
Postbus 10900, 3004 BA, Rotterdam
010 - 461 6161 (24 uur per dag bereikbaar)

De Prostaatkliniek is een netwerk van ziekenhuizen en experts op het gebied van prostaatkanker. Op de website van De Prostaatkliniek, vindt u onder meer informatie over de behandeling van prostaatkanker en de uitgebreide mogelijkheden voor een Second Opinion (Onafhankelijk Behandeladvies). Ook biedt de website de mogelijkheid om op het forum in contact te komen met lotgenoten en met urologen van De Prostaatkliniek.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker dan prostaatkanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Lees maar hieronder in gerelateerde artikelen als u wilt weten wat de reguliere aanpak van prostaatkanker is op dit moment of vraag het rapport prostaatkanker-actueel aan dat steeds wanneer daar aanleiding toe is door mij persoonlijk wordt geactualiseerd.


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Prostaatkanker algemene actuele >> Rapport Prostaatkanker informatie >> Complementair - aanvullend: >> Reguliere oncologie: overzicht >> Patientenervaringen: Ervaringsverhalen >> Preventie - prostaatkanker: >>