HERSENTUMOREN

Informatie over actuele ontwikkelingen in zowel reguliere als alternatieve en/of aanvullende behandelingen en middelen bij hersentumoren in alle stadia.

Artikelen zijn min of meer op alfabetische volgorde gerubriceerd.
 
Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Met het rapport  Hersentumoren-Actueel hebben we samengevat wat de actuele situatie is zowel regulier (klinische trials bv.) als alternatief-aanvullend rondom het behandelen van en omgaan met hersentumoren al of niet als primaire hersenkanker of als uitzaaiïngen van andere vormen van kanker.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Rapport hersentumoren - hersenmetastases >> Complementaire - niet toxische >> Immuuntherapie bij hersentumoren >> Reguliere oncologie: een overzicht >> Patientenervaringen: hier >> Preventie: Bekend Japans neuroloog >>