LEVERKANKER.

Informatie over actuele ontwikkelingen in zowel reguliere als alternatieve en/of aanvullende behandelingen en middelen bij primaire leverkanker en leveruitzaaiïngen in alle stadia.

Ervaringen van kankerpatiënten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten.
 
We hebben ook een rapport spijsverteringskanker - actueel. Daarin staat ook informatie over primaire leverkanker en levertumoren vanuit andere vormen van kanker. Wie dit rapport dat steeds geactualiseerd wordt als daar aanleiding toe is, wilt hebben kan dit digitaal opvragen bij ons: redactie@kanker-actueel.nl 

Deze extra informatie is alleen bestemd voor onze donateurs  of voor mensen die een coachingsgesprek nemen en is zoals voor alles op onze site, onze disclaimer van toepassing.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Leverkanker - HCC: algemene >> Aanvullende - complementaire >> Patientenervaringen: Wim Kloosterboer >> Reguliere oncologie: een overzicht >>