Kanker-actueel is online gegaan in 2000 nadat de documentaire Zo Nodig Dwars was uitgezonden bij RTL. Onze kernactiviteit is om via deze site voortdurend de nieuwste informatie over reguliere en aanvullende - complementaire - niet toxische behandelwijzen en middelen voor de ziekte kanker te publiceren. En daarmee mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd te helpen  keuzes te maken voor die behandelingen en middelen die de beste kans op resultaat geven met behoud van de best mogelijke kwaliteit van leven.

Sponsoring en hulp.

Stichting gezondheid actueel  is de stichting die kanker-actueel mogeljik maakt en is een goede doelen organisatie zonder commercieel belang. We zijn voor ons voortbestaan uitsluitend afhankelijk van sponsoren, donaties en giften. Misschien wilt uw bedrijf of organisatie ons wel financieel ondersteunen met als tegenprestatie een vermelding met uw logo of foto en siteverwijzing in onze reclame caroussel? Of wil een persoon een donatie geven om een site die hij / zij interessant vindt met een logo en site link in onze reclame caroussel te plaatsen? Zie rechtsboven elk artikel. We beperken ons tot 10 plaatsen om zo iedere spot binnen 60 seconden langs te kunnen zien komen. Elke spot staat nu 6 seconden.

Er zijn dus 10 plaatsen te reserveren.

De minimum tarieven zijn:

€     150,-- per maand
€     400,-- per kwartaal
€     600,-- per halfjaar
€  1.000,-- per jaar.

U krijgt hiervoor uiteraard een factuur.

Zie verder hieronder in gerelateerde artikelen wat voor voordelen onze donateurs bv. genieten. Onder sponsoren en affiliates van Stichting Gezondheid Actueel staan al enkele sponsoren. Daar kan uw bedrijf ook bijkomen naast de advertenties bij de verschillende artikelen uiteraard.

Mocht U een advertentie in onze caroussel willen plaatsen neem dan contact op met de redactie via  redactie@kanker-actueel.nl


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Sponsoren en affiliates van >>