Alle boeken hier vermeld hebben te maken met kanker of de preventie - behandeling - verwerking daarvan in het algemeen. Veel boeken gaan over hoe om te gaan met kanker geschreven door artsen en wetenschappers, maar ook veel boeken van patiënten zelf. Ook staan er boeken in de lijst met recepten en voedingstips en over de rol van voeding en voedingstoffen in het ontstaan van kanker.

Mocht u boeken tegenkomen waarvan u denkt dat een vermelding op de site moet, mail ons a.u.b. met bron vermelding of bv. recensie en we zullen kijken of we het bericht kunnen en willen plaatsen. De lijsten zijn in willekeurig volgorde samengesteld en niet op volgorde van prioriteit of waardering. Zie hieronder of hiernaast in gerelateerde artikelen voor de titels en omschrijvingen. De boeken staan op alfabetische volgorde via de titel. Dus boeken die met de of het beginnen staan respectievelijk onder d of h.

Klik hier voor boeken, geschreven door patienten zelf of hun naasten.

Klik hier voor boeken gerelateerd aan psycho-sociale of spirituele inhoud.

Klik hier voor boeken met een inhoud gerelateerd aan voeding, voedingstoffen, maar ook boeken met recepten, kookboeken

Click here for books written in english


Plaats een reactie ...

Reageer op "Algemene lijst van aanbevolen boeken gerelateerd aan omgaan of voorkomen van kanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>