Dr. Matthias Rath schreef vele boeken en maakte vele video's en geeft ook lezingen over de hele wereld. Dr. Matthias Rath is als arts en wetenschapper bekend vanwege zijn, naar eigen zeggen, baanbrekende ontdekking dat hart- en vaatziekten en ook kanker op natuurlijke wijze behandeld kunnen worden. Matthias Rath is ook wel omstreden en wordt ook wel beticht van kwakzalverij enz. Toch willen we hier wel naar publicaties van hem verwijzen. Bijbehorende teksten van zijn boeken zijn wel door hem zelf geschreven en niet door onafhankelijke instanties of personen. Lees ook onze onze disclaimer.  

Wie boeken of ander voorlichtingsmateriaal van Matthias Rath wilt bestellen kan dat doen op zijn website: Dr. Rath Gezondheidsallantie.

Enkele titels gekopieerd van zijn website die te maken hebben met kanker zijn:

KANKER – De vorderingen van de cellulaire geneeskunde

Dr. Matthias Rath is als arts en wetenschapper wereldberoemd vanwege zijn baanbrekende ontdekking dat hart- en vaatziekten op natuurlijke wijze behandeld kunnen worden.
Dr. Rath werd in 1955 geboren in de Duitse stad Stuttgart. Na zijn medicijnenstudie werkte hij als arts en onderzoeker aan de Universiteit van Hamburg in Duitsland en het Duitse Hartcentrum in Berlijn. In 1987 ontdekte dr. Rath de samenhang tussen lipoproteïne (a) en een tekort aan vitamine C. In 1990  werd hij directeur van de afdeling Cardiovasculair Onderzoek aan de Linus Pauling Instituut. In 1992 stichtte dr. Rath zijn eigen onderzoek- en ontwikkelingsfirma voor voedingsleer en cellulaire geneeskunde. Zijn onderzoek naar de structuur en de functie van proteïnen leidde tot de ontdekking van de Proteïne Code, de andere fundamentele biologische taal naast de Genetische Code.

Waarom dieren geen hartinfarct krijgen, maar mensen wel

Dit boek geeft uitleg over de baanbrekende medische vooruitgang bij het voorkomen van hartinfarcten, beroerte, hoge bloeddruk, hartzwakte hartritmestoornissen en andere volksziekten.
Dit boek vormt de wetenschappelijke basis voor de stap die dr. Rath in het belang van de gehele mensheid gemaakt heeft. Dr. Rath voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van iedereen.
Dit boek is tevens een wegwijzer voor een efficiënte en betaalbare gezondheidszorg. De tijd is rijp voor een nieuw gezondheidsstelsel dat ten dienste staat van de mensen en niet van de aandeelhouders van de farmaceutische concerns. De tijd is rijp voor het levensdoel van dr. Rath: Gezondheid voor iedereen in 2020.
In naam van de mensheid

In naam van de mensheid

Dit boek onthult het gewetenloze en al eeuwen durende zakendoen in ziekten, door de farmaceutische industrie over de rug van de mensheid.
De baanbrekende inzichten van dr. Rath hebben ertoe geleid dat voor de farmaceutische industrie wereldwijd een miljardenmarkt aan louter op symptomen gerichte farmaceutische medicamenten ineenstort. Als tegenmaatregel probeert de farmaceutische industrie al jaren in het kader van de UNO ('Codex Alimentarius'), via het Europees Parlement en via de parlementen van bijna alle industriële landen 'protectiewetten' doorgevoerd te krijgen, die uitspraken moeten verbieden die voor de gezondheid en levensbelang zijn m.b.t. vitaminetherapieën en natuurgeneeswijzen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Dr. Matthias Rath schreef al vele boeken over cellulaire geneeskunde, zijn visie op gezond blijven"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>