De waarheid over kanker
Wat je moet weten over de geschiedenis van kanker, de behandeling en de preventie

Auteur: Ty M. Bolinger

Ty Bolinger timmert al een aantal jaren aan de weg op internet. Vooral met The Truth about Cancer had hij veel succes. Ty Bolinger was enkele jaren geleden ook in Nederland en uit die contacten is deze Nederlandse vertaling gekomen. Over veel van de behandelingen bij kanker welke Ty beschrijft zijn ook wel te vinden op kanker-actueel, maar zoek dan via zoekmachine rechtsboven elk artikel op sleutelwoorden. Maar is wel mooi dat er nu een boek is waar een en ander is samengebracht al vind ik Ty Bolinger te weinig kritisch soms en te commercieel. Maar dat is een persoonlijke mening.

Het boek: De waarheid over kanker is te bestellen bij succesboeken.nl

Samenvatting & achtergrondinformatie

Kanker beïnvloedt meer levens dan je misschien zou denken. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie krijgen een op de drie vrouwen en een op de twee mannen in hun leven te maken met een kankerdiagnose.
De waarheid over kanker duikt in de geschiedenis van de geneeskunde en in de meest geavanceerde research die de effectiviteit aantoont van tientallen onconventionele kankerbehandelingen die patiënten van over de hele wereld ondersteunen. Je krijgt informatie over kanker-politiek; over feiten en mythen betreffende zijn oorzaken en over het scala aan beschikbare methoden voor diagnose en behandeling.
Zoals Ty duidelijk maakt, zijn er veel methoden om kanker te behandelen en te voorkomen die chemotherapie, bestraling en chirurgisch ingrijpen verre overstijgen; we weten er alleen niets van.
Als je je op dit moment geconfronteerd ziet met een kankerdiagnose kan dit boek jou en je arts of therapeut helpen om keuzen te maken met betrekking tot je volgende stappen. Als je reeds conventionele behandeling ondergaat, helpt het je misschien je gezondheid te ondersteunen tijdens de chemokuren of bestralingen.
En als je kanker gewoon in een ander licht wilt zien, zal het je de ogen openen.

Over de auteur
Ty Bollinger, is van origine een registeraccountant, maar nu een gezondheidszorg-onderzoeker en voorvechter van gezondheid en vrijheid, een voormalig wedstrijdbodybuilder, radiopresentator, producent van documentaires en bestsellerauteur.
Na het verliezen van meerdere familieleden aan kanker (met inbegrip van zijn beide ouders) weigerde Ty het idee te aanvaarden dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de meest effectieve behandelingen zouden zijn die kankerpatiënten ter beschikking staan.
Hij begon een zoektocht om zo veel mogelijk te weten te komen over alternatieve kankerbehandelingen en de medische industrie. Wat hij ontdekte was schokkend. Hij heeft er zijn levensmissie van gemaakt om de opmerkelijkste conclusie te delen die hij uit zijn zoektocht heeft getrokken: de overgrote meerderheid van alle ziekten, inclusief kanker, kan gemakkelijk worden voorkomen en zelfs worden genezen zonder medicijnen of chirurgie.
Ty is getrouwd met Charlene en vader van hun vier kinderen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "De waarheid over kanker. Wat je moet weten over de geschiedenis van kanker, de behandeling en de preventie Auteur: Ty M. Bollinger"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>