Wie het boek Uitwendige zorg in de oncologische zorg van Toke Bezuijen bestelt ondersteunt daarmee Stichting Gezondheid Actueel. Loes schreef ons dat zij dit een prachtig overzichtelijk boek vindt.

Uitwendige Therapie In De Oncologische Zorg

Heilzame Toepassingen Uit De Antroposofische Verpleegkundige Zorg
Auteur: Toke Bezuijen | Beoordeling: Bekijk 0 reviews
Hardcover

Hardcover

Nederlands

Auteur: Toke Bezuijen

In het eerste deel van het boek wordt de oorsprong en ontwikkeling van uitwendige therapie beschreven en hoe uitwendige therapie ingrijpt op het fysieke en psychische van de mens. Daarna volgt een beschrijving van de vier fases in een oncologisch ziekteverloop, inclusief een uitleg over wat de uitwendige therapie zowel daarin als in de rouwverwerking kan betekenen. Het tweede deel bevat een zeer uitgebreid repertorium. Daarin worden concrete toepassingen beschreven in relatie tot veel voorkomende ziekteklachten rond kanker. Het boek besluit met een literatuuroverzicht.  


Plaats een reactie ...

Reageer op "Uitwendige zorg in de oncologische zorg. Heilzame toepassingen uit de antroposofische verpleegkundige Zorg. Auteur: Toke Bezuijen"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>