Stichting melanoom is een patiëntenorganisatie waar u informatie kunt krijgen over alles wat met huidkanker en melanomen heeft te maken. dus ook lotgenotencontact.

Stichting Melanoom

Postbus 236

1440 AE  Purmerend

tel. 088-0029746

secretariaat@stichtingmelanoom.nl  

www.stichtingmelanoom.nl 


Plaats een reactie ...

4 Reacties op "Patiëntenvereniging melanomen: Stichting melanoom"

 • Bert :
  Ik heb een vraag waar ik een goede dermatoloog kan vinden voor mijn dochter van 11 jaar die een sproet boven op haar hoofdhuid heeft en deze is onrustig . De huisarts wilde hem verwijderen , maar zei is voor 2 jaar terug door twee honden aangevallen en heeft het er moeilijk mee om dit bij de huisarts te laten doen !

  Het gaat mij er om waar vind ik een gespecialiseerde dermatoloog met een melaonoom boven op de kruin ??
  Wij wonen in het midden van het land dus kunnen overal naar toe !!!

  Bij voorbaat dank ,

  Bert
 • Tim :
  Quote: Echter is er een cel verloren gegaan en in zijn lever terecht gekomen.

  Wie heeft dit gezegd? Dhr. Fiets ?
  • jansen :
   wie is "meneer Fiets"?

   Ik zou willen adviseren om met deze ernstige klacht naar een arts of naar een medisch specialist te gaan en niet op dit niveau te communiceren.

   jansen
 • Rixt Kooistra :
  hallo,

  Mijn vader heeft twee jaar geleden een melanoom in zijn oog gekregen. Deze is vervolgens verwijderd. Echter is er een cel verloren gegaan en in zijn lever terecht gekomen. Nu heeft hij uitzaaiingen in zijn hele lever. Hij heeft nu een afspraak met dhr. Fiets in het ziekenhuis in Leeuwarden. Hij zal een chemo kuur starten. Weten jullie of er echter een nieuwe (meer vriendelijke) effectieve behandeling mogelijk is?

  groeten
  Rixt Kooistra
  0623230620

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Complementaire - aanvullende >> Regulier - Melanomen: overzicht >> Ervaringsverhalen van melanoompatienten >> Patiëntenvereniging melanomen: >>