1 december 2016: Ik kreeg via een patiënt die ik probeer te helpen met zijn vorm van kanker een video toegestuurd dat Wim en zijn partner in zijn nieuwe bedrijf op You Tube hebben geplaatst over de nieuwe experimentele behandeling die Wim Huppes nu weer zou hebben uitgevonden.

In de video: https://www.youtube.com/embed/wP2GXxPe17U is ook te zien dat de inspectie zijn BIG registratie als arts weer heeft ingetrokken. Keer op keer komt Wim Huppes met nieuwe therapiën en steeds zou hij die hebben uitgeprobeerd bij zichzelf en elke nieuwe therapie zou hem weer hebben genezen van zijn prostaatkanker. Nu weer zou hij zichzelf genezen hebben van een recidief met PDT - Photo Dynamische Therapie in een nanodeeltje.

Ik kan gewoon niet geloven dat nog steeds zoveel mensen in Wim zijn verhalen trappen. M.i. is die man echt een pathologische leugenaar, maar oordeelt u zelf maar.

Maar lees vooral ook de gerelateerde artikelen waarin u kunt lezen over wat Wim Huppes allemaal al heeft geprobeerd en uitgedragen de laatste 15 jaar.

16 maart 2014: Wim vroeg mij om alles wat hij zelf heeft geschreven over DCA enz. weg te halen van onze website. Volgens Wim heeft de inspectie door mijn toedoen, klik hier voor mijn mening over De Ruige Rus,  zijn privè kliniek De Ruige Rus gesloten.

In oktober 2008 zorgde voormalig internist Wim Huppes en zelf werkzaam bij het  ministerie van VWS voor beroering door dit interview te geven aan Radio !: We krijgen niet de beste zorg, de wachtlijsten zijn veel te lang en we betalen er ook nog eens veel te veel van. Dat vindt althans Wim Huppes, zelf internist, als kennismedewerkers verbonden aan het ministerie van volksgezondheid en schrijver van het boek 'We zijn de klos over een falende gezondheidszorg'. Interview met Huppes.

 Dr. Wim Huppes liet ons weten dat hij stopt met de zelfhulpgroep voor patienten die DCA zijn gaan gebruiken en verwijst daarvoor naar ander sites. Lees op onderstaande link hoe en wat allemaal.

Wim Huppes adviseert iedereen die DCA gebruikt daarmee te stoppen omdat de resultaten bij ca. 80 patienten ronduit teleurstellend zijn. Klik hier voor Wim Huppes zijn uitgebreide toelichting


Plaats een reactie ...

Reageer op "Wim Huppes adviseert iedereen die DCA gebruikt daarmee te stoppen omdat de resultaten bij ca. 80 patienten ronduit teleurstellend zijn. Wim Huppes stopt ook met zelfhulpgroep."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

DCA - Dichloroacetate zou >> DCA - Dichloroacetic informatie >> DCA - Dichloroacetic wordt >> Internist dr. Wim Huppes geeft >> Wim Huppes adviseert iedereen >> DCA - Dichloroacetate informatie >>