Mijn verhaal met lymfeklierkanker - non-Hodgkin hooggradig stadium IV.
Allereerst wil ik mijn grote waardering uitspreken voor jouw site Kees! Ik heb er al veel mensen naar toe verwezen.
Aanleiding om mijn verhaal naar de redactie van kanker- actueel te sturen is dat ik wil reageren op de overzichtstudie lymfeklierkanker en jullie reactie op de resultaten. In jullie reactie staat dat stadium IV ongeneeslijk is.
Inderdaad staat in de uitgave van het KWF bij geneeskansen, dat voor mensen met een non-Hodgkin lymfoom van lage maligniteitsgraad in stadium III of IV de behandeling leidt tot het terugdringen van de ziekte maar eigenlijk nooit tot genezing. Voor mensen met een non- Hodgkin lymfoom van intermediaire of hoge maligniteitsgraad variëren de kansen enorm. Ze reiken van 20 tot meer dan 80 %. Ik merkte bij mijzelf dat ik schrok van het woord ongeneeslijk. Ik voelde boosheid/ strijdbaarheid in mij opkomen. Dat zegt alles over mij en mijn verwerkingsproces en niets over jullie opmerking: stadium IV (ongeneeslijk).


Plaats een reactie ...

Reageer op "Marja houdt na en tijdens chemokuur met aanpak van vegetarische voeding (Houtsmullerdieet) , bepaalde voedingsuppletie en bepaalde leefstijl haar lymfeklierkanker non-Hodgkin hooggradig stadium IV onder controle en bereikt volgens artsen totale remissie e"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze ervaringsverhalen? >> Marja houdt na en tijdens >> Zo begon het >> En zo herstelde ik en bereikte >> Januari 2008: Het gaat nog >> Lymfklierkanker - non-Hodgkin: >>