Om de videofilms te kunnen bekijken download gratis Flash als u dat nog niet heeft:  Scroll stukje naar beneden voor afspelen videofilm.

 
http://www.sothinkmedia.com/flv-player/download.htm
 
 
Pauline lijkt alsnog te genezen van in totale lichaam utigezaaid recidief van borstkanker graad IV  . November 2007 kreeg ze nog een levensverwachting van drie maanden. Nu, maart 2009  is Pauline bijna een jaar klinisch kankervrij met uitstekende kwaliteit van leven. Niets wijst op een terugkeer van haar kanker. Zij koos aanvullend op palliatiieve chemo voor een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met  totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie door prof. dr. Robert Gorter in het  Medisch Centrum Keulen   Pauine en haar man Wouter  vertelden aan ons hun ervaringen van afgelopen twee jaar voor de camera als voorbeeld voor anderen om je niet direct neer te leggen bij een uitspraak in Nederland ongeneeslijk te zijn.
Voor andere talen van videofilm klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Zie hier de videofilm van ca. 11 minuten. Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm van Pauline die lijkt genezen te zijn door hyperthermie en dendritische celtherapie van in totale lichaam uitgezaaide borstkanker graad IV met levensverwachting van drie maanden in november 2007. Update 6 juni 2010"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hier de letterlijk uitgeschreven >> Videofilm van Pauline die >> Borstkanker: ervaringsverhaal >>