d.d. 29 november 2004:

Van de ouders van Robin kregen we deze week het volgende bericht. Wij hadden een goed contact met haar ouders en willen ook dit bericht bij het verhaal van Robin zetten. We weten dat Ria en Rob het heel moeilijk gehad hebben tijdens de ziekte van Robin en na haar overlijden, maar ook dat ze het verdriet over en gemis van Robin ook een plaats hebben kunnen geven in hun verdere eigen leven en dat van de andere kinderen, ook dankzij alle blijken van medeleven, ook via onze site. Met de opheffing van de Stichting sluiten ze denk ik voor een deel symbolisch een heel verdrietige periode uit hun leven af. We hopen dat het Ria, Rob , Rick en Jeroen verder goed zal gaan in hun leven.

Lieve mensen,

We willen jullie laten weten dat we 11 oktober j.l. besloten hebben de stichting Robin Prange op te heffen. Ronald heeft op de website een laatste financiële verantwoording gezet. Tevens hebben we daar in het kort weergegeven hoe het de afgelopen jaren met ons gezinnetje is gegaan.

De website zal blijven bestaan ter nagedachtenis aan Robin. Wij willen deze gelegenheid nogmaals aangrijpen om jullie te bedanken voor jullie steun tijdens Robins ziekte, ook na haar overlijden zijn we overweldigd door alle blijken van medeleven. Bloemen, emails, kaarten, brieven, gedichten, telefoontjes, knuffels, borrels, jullie waren en zijn er altijd voor ons. Te weten dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt, is onbetaalbaar. Wij weten zeker dat Robin nooit uit jullie gedachten zal zijn, dit is fijn om te weten. Dank jullie wel!

Rob en Ria, Rick, Robin en Jeroen Prange

www.robinprange.nl

Plaats een reactie ...

Reageer op "Nov. 2004: Robin's ouders heffen stichting Robin Prange op, drie jaar na het overlijden van hun dochter Robin."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Robin's verhaal (Acute Lymfatische >> Nov. 2004: Robin's ouders >> Leukemie: ALL - Acute Lymfatische >>