14 december 2010: Meneer R. zijn vrouw liet ons weten dat R. afgelopen week is overleden. De behandelingen in Brussel/Leuven met dendritische celtherapie maar zonder hyperthermie zijn helaas niet aangeslagen.

Meneer R. liet ons augustus 2009 weten dat er een recidief was ontstaan. Hij ging daarvoor nu naar Brussel/Leuven voor een operatie en voor dendritische celtherapie. Helaas is deze behandeling daar niet aangeslagen. Meneer R. overleed afgelopen week.

Meneer R.  werd in 2005 geopereerd middels een zogenaamde "wakkere operatie" aan een hersentumor, een Glioblastoom multiforme graad 1. Er bleef echter nog tumorweefsel zitten, niet alles kon worden weggehaald en ondanks de bestraling en de chemo, themodal,  groeide het resttumorweefsel snel door. De reguliere oncologie kon eind 2005 niets meer voor meneer R. doen. Eind 2005 ging hij naar het medisch centrum in Keulen , naar dr. Robert Gorter voor een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie . Meneer R. veranderde ook zijn leefstijl en voedingspatroon en volgde het Houtsmullerdieet plus zuurstofverrijkt water plus enkele voedingsupplementen. Nu december 2008 is meneer R. bijna drie jaar klinisch kankervrij. Het leek dat meneer R.  zijn hersentumor, een anaplastisch oligodendroglioom (Glioblastoom Multiforme - graad IV)  tegen alle verwachtingen in had overwonnen, maar helaas is hij na een recidief toch overleden aan de gevolgen van zijn hersentumor.

Zie hier meneer R. zijn  verhaal, ca. 15 minuten, op video, klik op rechterknopje tweede van rechts beneden voor fullscreen video: 
you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands): Meneer R. overwon na een gedeeltelijke operatie zijn hersentumor, een anaplastisch oligodendroglioom met hyperthermie en dendritische celtherapie en het Houtsmullerdieet. R. overleed dec. 2010"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Videofilm (Nederlands): Meneer >> Hersentumoren: anaplastisch >>