10 april 2012: verhaal van Alexander in archief geplaatst

10 januari 2010: Voor actuele informatie over behandelingen bij hersentumoren ga naar kankersoorten hersentumoren en/of zie ons rapport hersentumoren actueel.

25 juni 2009: Ik heb maar eens het verhaal van Alexander naar boven gehaald. Een jongetje van 2 jaar waarvan zijn ouders door zijn oncologen werd afgehouden van een behandeling bij dr. Burzinsky.  Alexander stierf snel daarna. Lees op de website die zijn ouders in 2001 maakten hoe dat toen allemaal is verlopen.    

2001: Alexander had een hersentumor. Hij mocht slechts twee jaar worden. Zijn ouders hebben gevochten voor zijn leven, voor een genezende behandeling. Maar de bureaucratie, of zijn  het de economische belangen van de farmaceutische industrie, verhinderden dat Alexander de veelbelovende therapie van Burzinsky met antineoplastontherapie mocht gebruiken. Het LUMC brak tijdens de chemo de behandeling af en weigerde de aanpak van Burzinsky. De rechter stelde het LUMC in het gelijk terwijl Burzinsky zeer spectaculairre resultaten heeft met zijn aanpak bij o.a. hersentumoren. Met wetenschappelijk ondersteunde bewijzen.

Hieronder een directe link naar de website die Alexander zijn ouders hebben gemaakt om de wereld te vertellen hoe het werkelijk in elkaar zit en waarom Alexander is gestorven. Met veel extra informatie over Burzinsky's aanpak en waarom hij geen kinderen mag behandelen. Ook Shifra's ouders hebben Burzinsky benaderd, maar hij vertelde geen kinderen te mogen behandelen. Lees hier de ware reden daarvan: http://www.ouralexander.org/index.htm
 

Plaats een reactie ...

Reageer op "Alexander, 2 jaar, met een hersentumor, werd door zijn oncologen afgehouden van een behandeling bij dr. Burzynski ondanks diens succes met behandelingen van hersentumoren met aminozuren enz. Een schrijnend verhaal."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Alexander, 2 jaar, met een >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>