27 november 2011: Opvallend dat nu november 2011 een Nederlandse oncoloog chirurg een manier promoot die toen al bij Karen werd toegepast. Klik hier voor artikel: Kankercellen doen oplichten met fluorescerende kleurstoffen helpt oncologische chirurgen bij opereren om zo de snijvlakken schoon te krijgen 

Hufelandkliniek is een privekliniek waar gewerkt werd en wordt met complementaire aanpak van kanker vanuit een holistische visie. Enkele jaren geleden was de kliniek in het nieuws omdat dr. Wöppel ook werkte met PDT - Photo Dynamische Therapie met radachlorin. Helaas is dr. Wöppel zelf overleden maar anderen hebben zijn kliniek voortgezet en we horen nog regelmatig van patiënten dat ze tevreden zijn over de holistische aanpak daar.  Of er ook nog gewerkt wordt met PDT en/of radachlorin durven we niet te zeggen.

PDT = Photo Dynamic Therapy. is een vorm van bestralen met licht en laserstralen, waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenoemde fotosensitizers. De klassieke PDT gebruikt vnl. fotofrin en foscan. De nieuwste PDT zoals hieronder beschreven gebruikt radachlorin, een niet-toxische fotosensitizer gehaald en bewerkt uit de spirulina platensis. Een plantje dat 30 meter onder het wateroppervlak leeft.

Standort Bad Langensalza
Rudolph-Weiss-Straße 1-5
99947 Bad Langensalza
Tel.: 03603 855-0
Fax.: 03603 855-100

E-Mail: info@hufeland.de
Internet: www.hufeland.de
 
Standort Mühlhausen
Langensalzaer Landstraße 1
99974 Mühlhausen
Tel.: 03601 41-0
Fax.: 03601 41-1167

Plaats een reactie ...

Reageer op "Hufelandkliniek, een prive kliniek waar gewerkt wordt met niet toxische aanpak van kanker vanuit holistische visie werkte met PDT met radachlorin"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Radachlorin - een niet toxische >> Hufelandkliniek, een prive >> Radachlorin: Geschiedenis >>