Met deze brief werden Berrie zijn collega's ingelicht over de ziekte van Berrie. ik heb de naam van zijn werk enz. eruitgehaald.

Slecht nieuws
In het begin van de vakantie werden wij opgeschrikt door het bericht dat Berrie Heesen ernstig ziek is. Hij had een kwaadaardige hersentumor en heeft na een operatie te horen gekregen dat hij niet meer te genezen is.

Het rare is dat hij van die operatie enorm is opgeknapt en zich op dit moment lichamelijk in orde voelt. Het zal tweede- en derdejaars zijn opgevallen dat hij woensdag 29 augustus ook gewoon heeft meegedaan met de zeskamp.
Hij wil dan ook zoveel mogelijk 'gewoon' aan het werk, zolang hij dat kan. Wel zullen zijn lessen worden overgenomen, maar afgezien daarvan zul je hem regelmatig zien rondlopen. Hij wil zelf graag dat iedereen zo gewoon mogelijk tegen hem doet en wil in ieder geval geen medelijdende blikken. Ook wil hij niet steeds weer moeten vertellen hoe het met hem gaat. Zijn nadrukkelijke verzoek is dus ook daar niet naar te vragen. Als hij wat te melden heeft, zal hij zelf het initiatief nemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit bericht bij jullie ook emoties oproept. De studiebegeleiders zullen hier in de eerste bijeenkomst met jullie over praten in de hoop dat het jullie kan helpen hier mee om te gaan.

Berrie heeft zijn belofte het ingeleverde werk van derdejaars direct na de vakantie met feedback terug te geven, natuurlijk niet na kunnen komen. Hij zal het werk alsnog bekijken, maar vooral controleren op de aanwezigheid van de afgesproken onderdelen. Voor het geven van inhoudelijke feedback ontbreekt hem tot zijn grote spijt de mogelijkheid. Wij vragen daar begrip voor. In de loop van september kun je het werk terugverwachten.

waarnemend directeur......
Eerste week september 2001

Plaats een reactie ...

Reageer op "7) Hoe Berrie zijn werk omgaat met dat Berrie ziek is."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van Berrie >>  3. De twee laden van Tipper >> 4) Waarom Tipper niet kaal >> 5) De bestralingstoestand >> 6) Een tweede insult >> 7) Hoe Berrie zijn werk omgaat >> 8) Berrie is 6 september 2002 >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>