2 maart 2014: afgelopen dagen op seminar over personalised medicin in Brussel een man ontmoet die nu al vanaf 2011 een inoperabele hersentumor onder controle houdt of wellicht weg heeft gekregen met Temodal en immuuntherapie ernaast. Hij vertelde mij dat 3 jaar geleden een hersentumor, glioblastoma multiforme voor 80% werd weggehaald, maar 20% bleef zitten. Op dit moment is hij al 31 maanden klinisch kankervrij want er is geen tumor meer te zien en ook andere markers wijzen geen onregelmatigheden meer aan. En deze aanpak krijgt hij gewoon in een academisch ziekenhuis. U hoeft dus niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

10 januari 2010: Voor actuele informatie over behandelingen bij hersentumoren ga naar kankersoorten hersentumoren en/of zie ons rapport hersentumoren actueel.

Noot redactie d.d. 11 januari 2002: Een half jaar geleden kreeg ik via de site contact met Berrie. Bij Berrie werd een hersentumor geconstateerd. Een vorm van kanker die gevaarlijk snel fataal kan zijn. Hoewel met name Burzinsky (zie pagina andere alternatieven hele goede resultaten heeft met de behandeling van hersentumoren met zijn antineoplastontherapie). 

Berrie, schrijver van boeken en beheerder en stichter van website kinderfilosofie legt zich niet neer bij de boodschap dat hij nog zes maanden tot hoogstens twee jaar te leven heeft zoals de dokters tegen hem zeggen en gaat op zoek na eerst nog te zijn geopereerd aan zijn hersentumor. De eerste bezoeken aan een alternatief arts vielen niet mee begreep ik uit zijn e-mails en Berrie genoot nog te veel van het leven om nu al direct zo met die kanker bezig te zijn. Wat ik zelf erg mooi vond was de manier waarop hij de ontdekking van zijn ziekte en wat het hem allemaal deed, verwerkt heeft in een verhaal voor kinderen via de hoofdpersoon Tipper uit zijn boeken en van zijn website. Berrie vroeg me zijn verhaal op de site te plaatsen, maar in eerste instantie dacht ik dat dit verhaal teveel voor kinderen was geschreven en niet zo past op de site. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dit een foute keuze van mezelf vind. Ieder mens verwoordt weer op een andere manier hoe je met je ziekte omgaat en Berrie gebruikt gewoon zijn talenten als schrijver om het op deze manier te doen. Dus ik heb Berrie mijn excuses aangeboden en plaats dit verhaal alsnog. Ter informatie deze mailuitwisseling met Berrie over al of niet plaatsen heeft afgelopen week (d.d. eerste week januari 2002) plaatsgevonden, hoewel Berrie zijn verhaal al in juni 2001 is begonnen. Met Berrie gaat het best redelijk goed. Hij geniet van het leven begrijp ik uit zijn mailtjes, hoewel hij kortgeleden, 12 december 2001, wel weer een insult heeft gehad. Hierbij dus het verhaal van Berrie in de vorm van de belevenissen van Tipper, maar later gewoon ook hoe hij bv. de bestraling heeft ervaren. Een zeer informatief verhaal vind ik persoonlijk. Het verhaal is door Berrie zelf geschreven en ongewijzigd hier geplaatst. De verantwoordelijkheid blijft uiteraard voor Berrie en ook is de disclaimer van ons hierop van toepassing.

Hier begint het verhaal van Berrie en Tipper:


Plaats een reactie ...

Reageer op "2) Het verhaal van Berrie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van Berrie >>  3. De twee laden van Tipper >> 4) Waarom Tipper niet kaal >> 5) De bestralingstoestand >> 6) Een tweede insult >> 7) Hoe Berrie zijn werk omgaat >> 8) Berrie is 6 september 2002 >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>