Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon , Shifra en haar ouders  en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.

Op deze pagina het verhaal van Conni, een vrouw die in 1996 geconfronteerd werd met een melanoom in haar kleine teen die uitzaaiend bleek te zijn later. Een operatie en daarna een amputatie voorkwamen niet dat Conni een tweede recidief kreeg. Toen nam Conni het heft nog verder in eigen hand en begon onder deskundige begeleiding aan de Gersontherapie.  Nu d.d. 12 mei 2003 zegt ze kankervrij te zijn. Conni schreef haar verhaal voor de nieuwsbrief van het Gersoninstituut. Ik maakte de Nederlandse vertaling. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina kunt u mailen naar ons. Vragen en opmerkingen zal ik doorsturen naar het Gersoninstituut. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina zien we als een welkome aanvulling op wat wij verder aan informatie hebben. Waarvoor onze dank aan Conni en het Gersoninstituut.


Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van Conni, >> Melanomen: ervaringsverhaal >>