Hier het verhaal van Kees, die in 1996 te horen kreeg dat hij een ongeneeslijke vorm van mond- en keelkanker en tongkanker had. Toch overleefde Kees, zie in gerelateerde artikelen het verloop van zijn ziekte en klik op onderstaande link voor de documentaire Zo Nodig Dwars over o.a. Kees zijn ziekte en hoe hij die overwon. Uitgezonden bij RTL4 en deze documentaire stond aan de basis van de website kanker-actueel.

Zo Nodig Dwars is nu ook online op een smartphone te zien. Ga daarvoor naar You Tube: 

https://youtu.be/oAiNmanRwTw

The Will to Live:

https://youtu.be/okUwzcoQ5fE

26 januari 2020: zie ook dit artikel: https://kanker-actueel.nl/heb-ik-een-vergrote-prostaat-of-is-het-het-blaaspijnsyndroom.html

27 november 2019: Voor Claire en mij is de geboorte van Pepijn een hele mooie gebeurtenis. Op 17 november 2019 om 12.35 uur is Pepijn geboren. Tweede zoon en onze tweede kleinzoon van Liza en Ramon. Er zijn heel veel foto's uiteraard maar uit privacy plaats ik die maar niet op deze website. Het was nog even spannend omdat een keizersnee nodig was maar gelukkig ging alles goed. Pepijn en Liza zijn inmiddels thuis en het gaat uitstekend met hun. Ook Ruben was heel blij met zijn kleine broertje. En Claire uiteraard ook. 

5 juni 2018: Op 25 mei zijn Liza en Ramon getrouwd. Hier stonden een paar foto's van het bruidspaar en Ruben en een trotse vader met dochter. Maar ik heb deze uit privacy overwegingen verwijderd. Hier wel een foto van mezelf van mijn laatste vakantie:

Kees in Boca de Zuma 2018

30 juli 2017 is Ruben geboren, een gezonde zoon voor Liza

Zo nodig Dwars, een documentaire over de zoektocht van drie kankerpatiënten, Antoon, Shifra en Kees die ongeneeslijk werden verklaard. Shifra overleed helaas november 2001, maar met Antoon en Kees gaat het nog steeds heel erg goed. Lees hier over waarom en achtergrond van Zo Nodig Dwars, twee keer uitgezonden via RTL-4 en RTL-5 en ook eind 2003 op de Poolse televisie uitgezonden onder de Engelse titel The Will to Live.


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Mond- en keelkanker: ervaringsverhaal Kees Braam. Al 23 jaar overlever van ongeneeslijke mond- en keelkanker."

  • H.J.Vink :
    Aan dhr. Kees Braam
    We zoeken contact met U voor meer informatie over
    biomarkers,wilt U aub reageren?

    Met vriendelijke groeten

Gerelateerde artikelen