Zo Nodig Dwars is nu ook online op een smartphone te zien. Ga daarvoor naar You Tube: 

https://youtu.be/oAiNmanRwTw

The Will to Live:

https://youtu.be/okUwzcoQ5fE

26 januari 2020: zie ook dit artikel: https://kanker-actueel.nl/heb-ik-een-vergrote-prostaat-of-is-het-het-blaaspijnsyndroom.html

27 november 2019: Voor Claire en mij is de geboorte van Pepijn een hele mooie gebeurtenis. Op 17 november 12.35 uur is Pepijn geboren. Tweede zoon en onze tweede kleinzoon van Liza en Ramon. Er zijn heel veel foto's uiteraard maar uit privacy plaats ik die maar niet op deze website. Het was nog even spannend omdat een keizersnee nodig was maar gelukkig ging alles goed. Pepijn en Liza zijn inmiddels thuis en het gaat uitstekend met hun. Ook Ruben was heel blij met zijn kleine broertje. En Claire uiteraard ook. 

In het najaar van 1995 kreeg ik last van keelpijn en veel aften/zweertjes in mijn mond. Daarvoor kreeg ik in de maanden oktober t/m december drie antibiotica-kuren. Zonder resultaat. De klachten bleven. Eind december brak een abces in mijn keel en spuwde ik bloed en pus. In die toestand liep.ik binnen bij mijn behandelend huisarts en zij verwees me direct naar het Elisabeth Ziekenhuis inAmersfoort. In dit ziekenhuis werd ik 3 januari 1996 geopereerd aan de uitstulpingen die op mijn tong bleken te zitten. Op onze vraag (Claire, mijn vrouw en verpleegkundige van beroep, ging altijd mee naar welk onderzoek dan ook) of er misschien iets ernstigs aan de hand kon zijn kreeg ik als antwoord: "maakt u zich niet ongerust. U bent een gezonde man in de kracht van zijn leven en de kans dat er iets ernstigs zou zijn is hoogstens 1%." Dit vertelde de dokter mij nadat hij de dag daarvoor de uitstulpingen operatief had verwijderd en dus had kunnen zien dat er een enorme tumor zat. Dit werd ook bevestigd in de rapportage die we later hebben opgevraagd. De arts verzweeg dus bewust het slechte bericht, zelfs op expliciete, directe vragen van onze kant.
Zie verder in gerelateerde artikelen hoe het mij is vergaan afgelopen 23 jaar inmiddels

Plaats een reactie ...

Reageer op "Ervaringsverhaal van Kees Braam genezen van tongkanker en keelkanker: voor de diagnose:"


Gerelateerde artikelen