1 november 2004:

Afgelopen week, maandag 25 oktober, toch mijn jaarlijkse onderzoek gehad omdat mijn vrouw dat zo wilde en we hebben recht op tien jaar follow-up. Opnieuw constateerde dr. Meeuwis dat alles er perfect uitziet. Ook een longfoto wees uit dat alles schoon is en ik gewoon gezond ben. Opnieuw dus een bevestiging dat ik volledig genezen ben van een in januari 1996 als ongeneeslijk en onbehandelbaar gediagnosteerde vorm van tong en keelkanker. Ik hoop dat onze ervaringen een blijvende stimulans zullen zijn om de strijd toch niet altijd snel op te geven.

 

d.d. 7 oktober 2003:

Gisteren voor de laatste keer op controle geweest. Mijn arts/chirurg dr. Meeuwis uit de Daniël den Hoed vertelde me dat ik wat hem betreft niet meer terug hoefde te komen. Alles zag er heel goed uit. Hij gebruikte verschillende keren de woorden ongelooflijk in zijn verhaal aan de arts-assistent die hij vertelde wat er afgelopen jaren allemaal met mij is gebeurd. In principe ben ik dus nu volledig genezen verklaard van mijn tong- en keelkanker. Een beetje dubbele gevoelens heb ik wel omdat vandaag Shifra jarig zou zijn geweest en zij heeft het niet gered zoals de meeste van jullie wel weten. Zo dicht liggen verdriet en blijdschap bij elkaar. 

d.d. sept. 2002

Vaak vragen mensen hoe het nu eigenlijk met mij gaat. En dan kan ik zeggen goed. Heel erg goed zelfs. Komende maand -15 oktober -  ben ik vijf jaar kankervrij vanaf mijn laatste operatie en ruim 6,5 jaar vanaf de eerste diagnose. Het lijkt er dus op dat ik mijn kanker heb overwonnen. Een goed gevoel dat ik overigens al enkele jaren had. Ik heb de afgelopen jaren niet echt meer getwijfeld dat ik van mijn kanker af was. Hoewel je het natuurlijk nooit weet. Maar in principe ben ik nu volgens statistische normen genezen verklaard. 

Plaats een reactie ...

Reageer op "6 oktober 2003: definitief genezen verklaard. 1 november 2004 zelfde prettige bevestiging."


Gerelateerde artikelen