15 februari 2022

Afgelopen vier weken ben ik op vakantie geweest in Dominicaanse Republiek en heb ook Yajaira en Keila en hun kinderen weer bezocht uiteraard. Het was echt weer heerlijk en deze keer zonder problemen. Al ging mijn telefoon wel stuk op de voorlaatste dag dat ik daar was tijdens het spotten van walvissen in de baai van Samana en we in een tropische storm terecht kwamen met heel veel regen. Daar kon mijn telefoon niet tegen. Voor foto's en video zie mijn prive facebookpagina.  

De eerste week ben ik in Punta Cana gebleven en heb elke dag gezwommen en naar het strand. Er waren best veel toeristen en er hing helemaal geen nare sfeer meer, zoals van de zomer toen er heel weinig toeristen waren en ik steeds lastig gevallen werd met bedelen enz.. Eigenlijk was nu alles heel relaxt. 

Na een week ben ik met de bus naar Santo Domingo gegaan en heb daar in hetzelfde hotel geslapen als de vorige keer. En uiteraard op bezoek bij Yajaira en Keila en de kinderen. Waar de kadootjes zeer werden gewaardeerd. Twee keer zijn we naar het strand geweest. En wat hebben de kinderen genoten. Zie wederom mijn prive facebookpagina.  

Het buurtwinkeltje
is afgelopen weken steeds verder afgebouwd en hoorde net via Whatsapp dat ze vandaag de buitenkant gaan schilderen. Waarschijnlijk kan er volgende week begonnen worden met inkopen en verkopen. 

Bij thuiskomst vorige week heb ik direct een nieuwe telefoon gekocht maar dat heeft hele grote problemen gegeven met overzetten van mijn oude gegevens. Pas gisteren kon ik weer in het menu om artikelen op de website te plaatsen en ik ben al mijn wachtwoorden enz kwijt. Veel heb ik kunnen achterhalen maar nog niet alles. Maar hoop dat het wel goed komt. 

Ander minpuntje is dat ik toch maar eens naar de huisarts ben gegaan. Ik heb al zeker 5 jaar een vies plekje, een open wondje in mijn hals wat maar niet dicht wil gaan en wil genezen. Met levertraanzalf hou ik het wel onder controle, het wordt niet groter maar het gaat ook niet weg. De huisarts denkt dat het huidkanker is, een basaalcelcarcinoom. Zij wilt een biopt laten nemen en eventueel met PDT - Foto Dynamische Therapie laten weghalen.  Omdat ik een hoog eigen risico heb wil ik daar even over nadenken want kost me zo €  885,-- bij een medisch specialist. En misschien kan ik het met een gel met bremachlorin ook wel wegkrijgen. Ik wacht nog even af dus.

Verder gaat het goed met me. Ben heerlijk uitgerust en hoop van de zomer weer een maand te gaan. 

Plaats een reactie ...

Reageer op "Vakantie januari 2022 in Dominicaanse Republiek en bezoek aan familie Rosario"


Gerelateerde artikelen