Om de videofilms te kunnen bekijken download gratis Flash:

http://www.sothinkmedia.com/flv-player/download.htm
 
update 21 december 2009: Dirk van den Boogaard kreeg in oktober 2007 te horen dat hij een inoperable hersentumor had, een Glioblastoom multiforme graad IV.  Dirk kon palliatief nog bestraling krijgen en chemo - Temodal maar dat was het dan wel.  Omdat Teun van Vliet, een dorpsgenoot goede resultaten had met een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie  in het Medisch centrum Keulen zijn Dirk en zijn vrouw Mildred ook daar heen gegaan. Zomer 2009 ging het heel goed met Dirk. Dirk leek klinisch kankervrij. Maar nu heeft een nieuwe scan aangetoond dat er toch weer sprake is van of een recidief of dat het nog niet helemaal weg is geweest. Dirk heeft de laatste maanden geen behandelingen meer gehad maar vandaag 21 december liet een scan zien dat er toch weer iets zit. Dirk vertelde dat hij de behandelingen in Keulen weer op gaat pikken want tot nu toe waren die zeer succesvol. Verder heeft het Eramus Medisch Centrum hem aangeboden aan een fase II studie mee te doen met Avastin en een chemo. Maar daarover wilden Dirk en Mildred nog wel even nadenken.

Zie hier Dirk zijn verhaal op video, klik op rechterknopje tweede van rechts beneden voor fullscreen video:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Video (Nederlands): Dirk van den Boogaard overleefde jarenlang een inoperabele hersentumor - Glioblastoom Multiforme graad IV - Bekijk hier de video (20min). Dirk overleed 6 mei 2010"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Dirk van den Boogaard overleefde >> Video (Nederlands): Dirk van >> Dirk van den Boogaard is vannacht >> Hersentumoren: Glioblastoom >>