Lees aub de waarschuwing voor dr. Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen. Dr. Robert Gorter is in opspraak geraakt in Duitsland en Egypte en ook wij distantiëren ons van dr. Robert Gorter. Klik hier of onder vragen voor uitvoerige uitleg waarom wij dr. Robert Gorter geen betrouwbare arts meer vinden.
Lees hiernaast update van mevrouw Hoeve haar situatie , waarmee het niet meer zo goed gaat.

 
9 augustus 2008: Mevrouw Hoeve (69 jaar)  overleeft  een in 2003 vastgestelde en in een lymfeklier uitgezaaide borstkanker  en in 2006 een in ernstige mate optredend recidief, inmiddels graad IV met uitzaaiingen in de botten door zo goed als het hele lichaam  met een bewuste keuze voor een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie  en injecties met Zometa  (en scroll naar Zometa in alfabetische lijst) door prof. dr. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen als aanvulling op een antihormoonbehandeling met femara. Deze aanpak heeft mevrouw Hoeve erg goed gedaan en nu zomer 2008 doet ze weer bijna alles van wat ze voor haar ziekte kon.  Mevrouw en meneer Hoeve vertelden aan ons hun ervaringen met de behandelingen voor de camera.

Zie hier de videofilm van ca. 10 minuten waarom zij bewust kozen voor een aanpak  van in de bottten uitgezaaide borstkanker (graad IV) met dendritische celtherapie en hyperthermie als aanvulling op femara. 

Voor video in andere talen klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm: mevrouw Hoeve herstelt wonderbaarljk goed van in de botten uitgezaaide borstkanker (graad IV) met dendritische celtherapie en hyperthermie en femara plus Zometa. Bekijk hier het ontroerende ervaringsverhaal van mevrouw Hoeve (en haar man)"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Videofilm: mevrouw Hoeve herstelt >> Borstkanker: ervaringsverhaal >>