Klik hier of onder vragen voor uitvoerige uitleg waarom wij dr. Robert Gorter geen betrouwbare arts meer vinden.

4 oktober 2011: het gaat niet zo goed met mevrouw Hoeve vertelde haar man mij gisteren. Hoewel het allemaal langzaam gaat verslechtert haar situatie. Ze hebben zelf een scan laten maken en daarop bleek dat ook de lever is aangetast en de botmetastases zich aan het uitbreiden waren. Echter er was nog geen reden tot paniek. Een chemo gevoeligheidstest heeft uitgewezen dat ze niet gevoelig is voor taxol. Maar wat er wel uitkwam is dat de status van haar borstkanker is veranderd van HER2-neu negatief naar positief. Dus ze zou nu in aanmerking kunnen komen voor herceptin. Al met al houdt mevrouw Hoeve haar borstkanker dus nog steeds redelijk onder controle, ook mede omdat haar man heel veel weet en uitzoekt over orthomoleculaire ondersteuning, maar haar situatie wordt toch steeds zorgelijker.  

17 oktober 2010:

Mevruw Hoeve liet me weten dat het prima gaat met haar. Ze had vorig jaar wel een inzinking, maar na het weer oppakken van de hyperthermie en nadat een longontsteking onder controle was gebracht gaat het weer goed met haar. Hoewel ze wel zo haar beperkingen veroorzaakt door de jarenlange borstkanker voelt in het dagelijks leven, kan ze toch nog heel veel doen en is ze er zelf tevreden mee. Zelfs werd bij de laatste controle geconstateerd dat er sprake is van lichte botaangroei. Het lijkt een wonder als je ziet vanuit welke situatie mevr. Hoeve is gekomen. Zie haar video, klik hiernaast in linkerkolom op de titel van de video.

Mevrouw Hoeve (69 jaar) werd in 2003 geconfronteerd met borstkanker met een uitzaaiing in een lymfeklier. Zij werd succesvol geopereerd maar in 2006 na enkele maanden ernstige klachten, drie ingezakte wervels, bijna niets meer kunnen doen, veel pijn,  werd geconstateerd dat haar borstkanker (nu graad IV en grotendeels oestrogeen gevoelig) was teruggekomen en was uitgezaaid in de botten in zo goed als het hele lichaam/skelet. Mevrouw Hoeve kreeg te horen dat er geen genezing meer mogelijk was maar met femara zou ze nog wel een paar jaar verder kunnen. Mevrouw Hoeve koos na informatie te hebben ingewonnen voor een behandeling met dendritische celtherapie en hyperthermie en Zometa in het Medisch Centrum Keulen bij dr. Robert Gorter. (lees onze waarschwuing voor dr. Gorter die we inmiddels neit meer zien als een betrouwbare arts) Ze bleef wel doorgaan met de femara 

Zomer 2008 is Mevrouw Hoeve zover hersteld dat zij weer heel kan doen van de dagelijkse dingen voor haar ziekte. Ook haar tumormarkers zijn terug naar zo goed als normaal en zelfs van haar drie ingezakte wervels heeft ze weinig last meer van . Kijk en luister naar mevrouw en meneer Hoeve's verhaal in een videofilm van ca. 10 minuten. Een ontroerend verhaal van een vrouw die dacht dat het leven weinig meer zou brengen en nu 2 jaar later weer veel zelfstandig kan doen en zich goed en gelukkig voelt.  


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkanker: ervaringsverhaal mevr. Hoeve"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Videofilm: mevrouw Hoeve herstelt >>