D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van meneer U., een man die augustus 2002 geconfronteerd werd met een na operatie toch ongeneeslijke (althans volgen de oncologen en statistieken) kwaadaardige hersentumor Glioblastome Multiforme (GBM).  Zie hieronder meneer U. zijn chronologische verhaal zoals hij dat ons toestuurde, waarvoor dank want we denken dat juist dit delen van ervaringen veel kan bijdragen in de strijd tegen kanker. Alle verantwoordelijkheid voor dit verhaal ligt echter bij meneer U. en ook is onze disclaimer ook hier onverkort van toepassing..


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina? >> Het verhaal van meneer U. >> Juni 2003: Meneer U heeft >> 4 okt. 2004: In Petten zou >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>