24 apriol 2011: vandaag een interview en reportage gezien over Teun en zijn afgelopen zaterdag gereden Teun's classic in Studio Sport.  Jammer dat nooit eens openlijk gezegd wordt op wat voor manier Teun nu al zo lang in leven blijft met uitstekende kwaliteit van leven. Maar scroll naar beneden voor Teun zijn verhaal op video 

16 januari 2011: Voor wie de reportage heeft gezien op RTL4 vanavond in het RTL nieuws bekijk hier het volledige verhaal van Teun van Vliet. Scroll naar beneden voor videolink.  De reportage van RTL is hier te zien waarin getoond wordt hoe Teun vanuit de stichting topsport for life andere kankerpatienten helpt in hun gevecht tegen de ziekte. Arjen Struik vertelt aan RTL hoeveel steun hij ondervindt van Teun bij o.a. de behandeling in het Medisch Centrum Keulen. Klik hier voor de reportage uit RTL nieuws  van zondag 16 januari 2011

Voor actuele informatie over behandelingen bij hersentumoren ga naar kankersoorten hersentumoren en/of zie ons rapport hersentumoren actueel.

Scroll voor video naar beneden. Om de videofilms te kunnen bekijken download gratis Flash:
 
http://www.sothinkmedia.com/flv-player/download.htm
 

Afgelopen maand heeft een nieuwe scan bevestigd dat Teun nog steeds klinisch kankervrij is. Het is inmiddels drie jaar geleden dat Teun in het Medisch Centrum begonnen is met de behandelingen met dendritische celtherapie en lokale electro hyperthermie nadat hij door zijn Belgische oncologen was gezegd dat er niets meer voor hem kon worden gedaan. En dan toch nog dit herstel naar een totale remissie. Teun praat zelfs weer wat beter en mag ook weer autorijden. Samengevat lijkt het erop dat Teun genezen is van zijn Glioblastoom Multiforme graad IV. Wie Teun en Hennita's verhaal wil zien en horen scroll naar onder en bekijk update van hun video. 

14 maart 2009: Teun van Vliet , oud wereldkampioen wielrennen en gele truidrager in de Tour de France werd in 2001 geopereerd aan een hersentumor, een Glioblastoom multiforme graad 1. In 2006 kreeg hij een recidief en was zijn Glioblastoom inoperabel en inmiddels graad IV. Teun werd nog wel bestraald maar verloor daarbij volledig zijn spraak en coordinatievermogen. Ten einde raad probeerde Teun een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie bij dr. Robert Gorter in het Medisch centrum Keulen. Afgelopen week, maart 2009,  liet Teun ons weten dat het nog steeds heel goed gaat met hem. Een nieuwe scan had opnieuw bevestigd dat hij nog steeds klinisch kankervrij is. Hij is nu ruim twee en half jaar verder, hij spreekt nog weer beter dan in de video en zijn coordinatievermogen is zo goed als volledig hersteld.  Het lijkt dus steeds zekerder dat Teun zijn inoperabele hersentumor Glioblastoom Multiforme graad IV tegen alle verwachtingen in heeft overwonnen.

Voor andere talen van de video klik op vlaggetjes: en nl de es pt sa 

Zie hier zijn verhaal op video, klik op rechterknopje tweede van rechts beneden voor fullscreen video:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "Videofilm van Teun van Vliet die een inoperabel recidief Glioblastoom Multiforme met hyperthermie en dendritische celtherapie overwint. Vandaag reportage in Studio Sport gezien over Teun's classic. Heel mooi. Zie hier update van video"

 • Lenaerts Stan :
  Hier een reactie van de belgen waar u oppzreopeervlakkig cotact mee had in Grand Canaria:
  We wensen u het beste in uw volgende leven.
  We waren uiteindelijk zeer geschrokken toen we op internet kennis namen van uw lijdensweg die je blijkbaar tot een goed einde gebracht hebt.
  We hebben wel wat spijt dat we niet meer tijd voor u beiden hebben uitgetrokken.
  Het ga je goed en we waren gelukkig kennis met u te maken.

  Stan en Lieke Lenaerts Franssen
  • Stan Lenaerts :
   Hier een reactie van de belgen waar u oppervlakkig contact mee had in Grand Canaria:
   We wensen u het beste in uw volgende leven.
   We waren uiteindelijk zeer geschrokken toen we op internet kennis namen van uw lijdensweg die je blijkbaar tot een goed einde gebracht hebt.
   We hebben wel wat spijt dat we niet meer tijd voor u beiden hebben uitgetrokken.
   Het ga je goed en we waren gelukkig kennis met u te maken.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Videofilm van Teun van Vliet >> Teun van Vliet - Drank, vrouwen, >> Hier de volledig uitgeschreven >> Hersentumoren: Glioblastoom >>