De kosten voor een coachingsgesprek met Kees bedragen  € 75,-- per gesprek plus reiskosten € 0,19 p/km. (Kees woont in Terneuzen). Zo'n gesprek duurt meestal 1,5 tot 2 uur maar als het uitloopt is dat ook geen probleem. Voor ruwweg €  100,-- heeft u dus alles op een rijtje gezet wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn bij uw vorm en stadium van kanker. Als Kees naar het buitenland moet voor een coachingsgesprek of begeleiding bij een bezoek aan een kliniek dan kunnen de kosten in onderling overleg bepaald worden. Vanuit Terneuzen is Antwerpen en Gent wel dichterbij dan Amsterdam bv.
Voor een telefonisch coachingsgesprek van langer dan 15 minuten brengt Kees € 50,-- in rekening. U kunt van de penningmeester van Stichting Gezondheid Actueel een factuur krijgen inclusief 21% BTW. Overleg dat met Kees. U betaalt aan de coach tijdens het eerste gesprek of vooraf als u een telefonisch gesprek wilt.
Wij verwachten, als u gebruik maakt van een coachingsgesprek, dat u ook kanker-actueel wilt ondersteunen met een OPS donateurschap   (daarvoor is die 75 en 50 euro) zodat wij onze activiteiten op met name onze website voort kunnen zetten.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Wat kost een gesprek met een van onze coaches?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt onze coachingshulp? >> Stichting Kanker-Actueel biedt >> Waarom wij onze hulp aanbieden >> Wat kost een gesprek met een >> Coach Kees Braam, lees hier >> Coach Diana Grose, lees hier >>