Kees biedt zich ook aan als coach voor Stichting Gezond Actueel

Update 6 april 2014:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Ik zal zelf die begeleiding verzorgen. Zie in gerelateerde artikelen of klik hier

Kees biedt zich ook aan als coach voor Stichting Gezond Actueel

Na afgelopen jaren een aantal malen meegeweest te zijn bij een second opinion of artsenbezoek of bij mensen thuis en op verzoek van een aantal mensen heb ik besloten om mijzelf ook toe te voegen aan de beschikbare coaches van kanker-actueel. Echter ik ben niet geschoold in het coachingsvak noch lid van een beroepsvereniging.  Toch denk ik als meedenkende coach een meerwaarde te kunnen betekenen voor mensen met kanker die op zoek zijn naar de beste behandelingen. Allereerst natuurlijk door de ervaring als beheerder van de website kanker-actueel. Als webmaster heb ik in de loop der jaren enorm veel contacten opgebouwd met mensen werkzaam in de gezondheidszorg en dan specifiek binnen de oncologie. Ten tweede ben ik zelf ex-kankerpatient, Klik hier om mijn verhaal te lezen  en ook te zien in de documentaire Zo Nodig Dwars , die in 2000 en 2001 werd uitgezonden via RTL.

Verder heb ik in mijn opleidingen en werk ook veel begeleidingswerk gedaan en ook supervisie en intervisie verzorgd op MBO en HBO opleidingen IW en AB aan studenten.

Naast de gewone middelbare opleidingen heb ik naast mijn werk in de kinderbescherming (observatiegroep in een inrichting in Zetten en crisisopvang in Noordhoorn Apeldoorn, totaal 8 jaar) MBO IW gedaan, daarna een jaar HBO IW maar overgestapt naar de Theaterschool in Amsterdam en in 1984 daar afgestudeerd als docent dramatische expressie met als extra specialisatie audio-visueel docent. Gewerkt bij o.a. het L.O.K.V. binnen de afdeling jeugdtheater, als docent op verschillende MBO's en HBO's, o.a. Kopse Hof Nijmegen en in Middelburg. Ook heb ik in Apeldoorn als regisseur / begeleider gewerkt van een jongerentheatergroep en in Middelburg mijn eigen jongeren theatergroep gehad. Voor mij was een hoogtepunt het werken in een driemaandelijks project als regisseur in een jongerenkamp in New York (zomer 1985) waarmee we met drie mensen West Side Story hebben gemaakt en uitgevoerd op een aantal campings met kansarme jongeren voornamelijk uit Harlem en Brooklyn. 

Als docent drama had ik altijd veel belangstelling gehad voor de journalistiek en dan vooral radio en televisie. In Tilburg heb ik dan ook de opleiding journalistiek gedaan (naast mijn werk, was soms best zwaar) en ben daar in 1996 afgestudeerd, maar ik had toen al wel kanker en deze heeft een carriere als journalist bij een omroep mij in de weg gestaan. Ik heb in 1989 een eigen media productiebedrijf opgericht en op mijn blog www.keesbraam.nl kunt u enkele van mijn producties, ook enkele zijn uitgezonden op televisie, die ik heb gemaakt, bekijken.  

Na het herstel van mijn kanker zijn we dus kanker-actueel begonnen en ik vermoed dat we een van de best bezochte websites over kanker zijn. (gemiddeld komen er per dag 5000 tot 6000 unieke bezoekers).

Omdat ik merk dat zoveel mensen die de diagnose kanker krijgen of worden geconfronteerd met een recidief of van artsen te horen krijgen dat er geen genezende behandeling binnen de reguliere oncologie meer mogelijk is, terwijl die er naar mijn idee soms best nog wel is, of gewoon omdat veel mensen de bomen door het bos niet meer zien, heb ik nu dan besloten om mij ook als coach beschikbaar te stellen.

Mocht u belangstelling voor een coachgesprek hebben dan kunt u ons een mail sturen aan redactie@kanker-actueel.nl en ik krijg als webmaster alle e-mail sowieso te lezen.

Voor alle duidelijkheid wij zijn geen artsen noch zie ons als medisch adviseur. We willen alleen helpen om verheldering en verduidelijking te krijgen voor als patient en u wijzen op beschikbare behandelingen en middelen voor uw vorm van kanker.

Kees Braam
webmaster www.kanker-actueel.nl  


Plaats een reactie ...

4 Reacties op "Coach Kees Braam, lees hier wie hij is en wat zijn achtergrond is"

 • Ina Geelhoedt :
  Hallo Kees,

  Enkele dagen geleden heb ik contact gezocht via www.kanker-actueel. Hierin hebben we aangegeven wat ons dilemma is m.b.t. de behandeling van mijn man.
  We zouden hierover graag met jou van gedachten willen wisselen.

  Ronald en Ina Geelhoedt
  Terneuzen
 • Desiré :
  Beste Kees,

  Ik zou graag even met je spreken. Onderwerp eierstokkanker en een nieuw pas uitgeven boek.
  Zou u mij een mail kunnen sturen waar en hoe ik u zou kunnen spreken?

  Met vriendelijke groet,
  Desiré
  • Kees :
   Desire ik heb je mail gestuurd.

   Kees
 • Veronica van Nederveen :
  Beste Kees Braam,
  We hebben elkaar vorige week 20 mei 2019 weer ontmoet, in Amsterdam bij De Balie.
  We spraken af weer eens contact te hebben.
  Ik kon geen email-adres vinden vandaar op deze wijze.
  Voor mijn patiëntenwerk zie www.patientenstem.nu .
  Tot ziens,
  Veronica van Nederveen

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt onze coachingshulp? >> Stichting Kanker-Actueel biedt >> Waarom wij onze hulp aanbieden >> Wat kost een gesprek met een >> Coach Kees Braam, lees hier >> Coach Diana Grose, lees hier >>