Lees aub de waarschuwing voor dr. Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen. Dr. Robert Gorter is in opspraak geraakt in Duitsland en Egypte en ook wij distantiëren ons van dr. Robert Gorter. Klik hier of onder vragen voor uitvoerige uitleg waarom wij dr. Robert Gorter geen betrouwbare arts meer vinden.

12 oktober 2012: ik krijg net te horen dat Denny is overleden en vandaag is begraven. Ik heb het laatste jaar niets meer van hem gehoord dus weet niet hoe dit allemaal zo is gekomen. Maar wat een verdrietig bericht. Echt heel verdrietig ook voor zijn ouders en familie.
 
26 januari 2011 Afgelopen weekend sprak ik Denny zijn moeder. Het gaat nog steeds goed met Denny. Wel is Denny te dik geworden vertelde ze. Hij deed tot nu toe weinig aan zijn conditie maar sinds kort probeert hij toch wat aan zijn conditie te doen. En niets wijst erop dat zijn kanker zou kunnen terugkomen. In tegendeel. Na de stamcellen van vorig jaar blijven de epileptische aanvallen ook weg. Net als Teun van Vliet lijkt dus ook Denny tegen alle verwachtingen in zijn hersentumor overwonnen te hebben  en duurt zijn totale remissie nu al ruim twee jaar.  
6 juni 2010: Denny heeft drie maanden geleden stamcellen gekregen om de gevolgen van de eerdere operatie te herstellen. Dit lijkt tot nu toe goed verlopen.
 
Denny kreeg in mei 2008 de diagnose van een hersentumor Glioblastoom graad IV. Bekijk hier een videoreportage hoe hij toch in een totale remissie kwam door een combinatiebehandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie. Klik hier voor de letterlijk uitgeschreven teksten van de videoreportage. 
Voor andere talen van de video klik op vlaggetjes: en nl de es tr sa ru pt fr 
Klik met de rechtermuisknop tweede van rechts voor full screen video:
you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

Plaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Denny overleefde ruim drie jaar een hersentumor - Glioblastoom (Graad IV) door combinatiebehandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie, maar overleed oktober 2012"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Video-film (Nederlands): Denny >> Hersentumoren: glioblastoom >>