Voor informatie over baarmoederkanker, de symptomen, de behandelingen enz. kunt u kijken op deze pagina's van het KWF: baarmoederkanker . In oncoline zoekt u naar gynaecologische kankersoorten en klik dan op endometriumcarcinoom.

Voor baarmoederhalskanker geeft het KWF op deze pagina's informatie: baarmoederhalskanker, oorzaken, diagnose en behandelingen En in oncoline klikt u op cervixcarcinoom voor informatie over baarmoederhalskanker. Tineke vertaalde een artikel voor ons over de risico's en oorzaken van baarmoederhalskanker uit het Engels

Wil gaf mij ook nog een site van een maatschap van gynaecologen www.vrouwenarts.nl waarop veel informatie op het gebied van de gynaecologie.

Patientenvereniging Olijf geeft ook veel informatie op het gebied van de gynaecologie: www.olijf.nl  

Onder complementair vindt u een lijst van abstracten van studies naar aanvullende middelen, voedingstoffen en niet invasieve behandelingen specifiek voor baarmoederkanker en baarmoederhalskanker. Deze lijst is uitgesplitst uit de algemene literatuurlijst van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar. Klik hier voor die specifieke lijst voor baarmoederkanker en baarmoederhalskanker.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Algemeen: Baarmoeder- en baarmoederhalskanker, algemene informatie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Algemeen: Amsterdamse ziekenhuizen >>