5 september 2017: afgelopen weken enkele malen met Charlotte contact gehad via Whatsapp. En heel mooi te horen dat het heel goed gaat met haar. Ze is verhuisd, ze wonen nu ergens buiten en voelt zich prima. Geen enkel teken van recidieven ofzo. Doet me echt goed om te horen dat het toch mensen lukt om te genezen van kanker. Charlotte dus twee keer.

28 februari 2016: Charlotte is nog steeds kankervrij en het gaat uitstekend met haar liet ze me afgelopen maand weten. Doet me goed dat te horen. Dat er ook mensen zijn die ernstige vormen van kanker overleven. Ook Charlottte leeft gezond en krijgt bij een reguliere aanpak ook steun van een orthomoleculaire arts. Echt een combinatie vanuit de reguliere en complementaire aanpak. Volgens mij echt de sleutel tot succes. Waarbij Charlotte natuurlijk al heel vroeg in haar kanker voor immuuntherapie met herceptin heeft gekozen. En dus met succes. Zie haar video van toen ze zich liet behandelen voor haar borstkanker: 

https://kanker-actueel.nl/NL/video-film-nederlands-charlotte-overleeft-al-ruim-7-jaar-niet-hormoongevoelige-borstkanker-stadium-iiib-met-naast-chemo-aanvullend-acupunctuur-en-postoperatieve-hyperthermie-en-dendritische-celtherapie-en-herceptin.html

Charlotte overleeft al 7 jaar borstkanker graad IIIB (met uitzaaiing in de oksel) met aanpak van chemo plus electro hyperthermie en acupunctuur, daarna operatie en postoperatief met hyperthermie en dendritische celtherapie en herceptin als aanvulling.  Na de chemo plus hyperthermie hoefde ze geen bestraling meer omdat de tumor in haar oksel bijna was verdwenen.

5 april 2012: Charlotte werd vorig jaar geconfronteerd met een hele andere vorm van kanker, endeldarmkanker, waaraan ze inmiddels succesvol is geopereerd en behandeld met radiotherapie en zij is nu ook daarvan klinisch kankervrij. Met uitstekende kwaliteit van leven mede door opnieuw een keuze voor een second opinion en aanvullende suppletie via een goed gekwalificeerde orthomoleculaire arts.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkanker: ervaringsverhaal Charlotte"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Charlotte overleeft al 12 >> Video: Charlotte overleeft >>