28 februari 2016: Charlotte is nog steeds kankervrij en het gaat uitstekend met haar liet ze me afgelopen maand weten. Doet me goed dat te horen. Dat er ook mensen zijn die ernstige vormen van kanker overleven. Ook Charlottte leeft gezond en krijgt bij een reguliere aanpak ook steun van een orthomoleculaire arts. Echt een combinatie vanuit de reguliere en complementaire aanpak. Volgens mij echt de sleutel tot succes. Waarbij Charlotte natuurlijk al heel vroeg in haar kanker voor immuuntherapie met herceptin heeft gekozen. En dus met succes. Zie haar video van toen ze zich liet behandelen voor haar borstkanker: 

mei 2010:

Charlotte overleeft al 6 jaar borstkanker graad IIIB met chemo in combinatie met hyperthermie en acupunctuur en postoperatief dendritische celtherapie en hyperthermie en herceptin.  Niets wijst zomer 2010 op een terugkeer van haar kanker. 
Voor video in andere talen klik op vlaggetjes: en nl de es sa pt 
Zie hier de videofilm van ca. 15 minuten. Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:
you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com
 

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Video: Charlotte overleeft al 6 jaar borstkanker graad IIIB met chemo in combinatie met hyperthermie en acupunctuur en postoperatief dendritische celtherapie en hyperthermie en herceptin. Update 10 augustus 2010"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Charlotte overleeft al 12 >> Video: Charlotte overleeft >> Borstkanker: ervaringsverhaal >>